Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 9:14 pm
vlkazajac píše:.. sa pripojím s otázkou : má cenu hovoriť o tom, že kmín je drahý? Veď do chleba ho ide šprtka, 1 balíček stačí na veľa chlebov...
jose píše:Roger píše:v prirode si lev nejdrive vezme vnitrnosti buvola (streva, zaludek), jakoby vedel, ze je tam nejvice vytaminu...![]()
--
Jojo, michat s kvasnici cukr nebo sul neni dobry napad, to se sype az navrch mouky, kazdy na jinou stranu....
Co to je za výmysl, že ve střevech a žaludku je nejvíc vitamínů? Co by tam asi dělaly? Magnetovaly další vitamíny, aby se lépe vstřebaly? Nebo transformovaly na vytamíny?
Taky je možno nejdříve dát sůl a cukr do vody, pak mouku a na to kvasnice. Sůl a cukr se pěkně rozpustí a kvasnice na suché mouce vydrží až do případného odloženého startu.
drama píše:Představa, že lev nejprve sežere střeva a žaludek je opravdu mylná. Některé vitamíny mohou být produkovány střevní mikroflórou, ale to by rovnou mohl lev žrát jen výkaly a vyšlo by to nastejno. Osobní zkušenosti se lvy nemám, (mohl by třeba jíst játra - to je ale spíše lahůdka - stejně jako eksymáci, kteří to dělají právě kvůli vitamínům,) ale experimentálně jsem nechal kunu postupně dožrat slepici. Když pominu hlavu, kterou vždy začíná, tak postupuje velmi racionálně. 1-2 dny žere prsní svaly, pak stehna a až nakonec odtáhne zbytek.
Roger píše:Anketa: Kolik masa za tyden snite?
Roger píše:...joseffe a ty jsi pure vita?...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků