kodl69 píše:jmenuje se to fotopast, je to komplet hotový, některý mají i infra přísvit na noc, ale je to za jiný peníze, ale funguje to.
a posílají fotky do mailu nebo na MMS pokud mají GSM modem. Vyzkoušeno
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 1:44 am
kodl69 píše:jmenuje se to fotopast, je to komplet hotový, některý mají i infra přísvit na noc, ale je to za jiný peníze, ale funguje to.
xmasin píše:Roger píše:Tip: pokud bych mel budovat ove mrize, tak bych je dobre izoloval a do nich pripojil 10000V / 3J a to by mohlo pripadneho utocnika dobre odraditNa tohle staci 20W solarni panel a stara baterka i na chatu bez elektriky.
Problem ale je, ze to bude trochu pracne, precizne odizolovat ty mrize (aby to utocnika poradne kopnulo). Na 10000V je potreba cca 7 mm a kdyz je mokro a kapka tak litaji jiskry.
Tenhle systém by se mi líbil taky, bohužel se už nelíbil pánům, co mají pomáhat a chránit. Bohužel v téhle republice je zloděj chráněný druh. Konzultoval jsem s nimi zabezpečení domu na výstavě Pragoalarm a z jejich vyjádření jsem pochopil, že nástražné systémy jsou, bohužel, zakázané. Je povolený alarm, kamery, případné zaplynování a zakouření prostoru, ale ohrožení zloděje nepřipadá v úvahu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků