Josef Kadleček píše:No, tak jsem taky něco zkusil; poslal jsem mail v poradně EKIS v tomto znění:
Perfektní práce. Díky.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 7:30 am
Josef Kadleček píše:No, tak jsem taky něco zkusil; poslal jsem mail v poradně EKIS v tomto znění:
JirkaK píše:... Tj. něco ve smyslu: Mám na střeše 10 panelů, které jsou napojené na akumulátory a na zvláštní nízkonapěťový okruh pro spotřebiče napájené z panelů. Žádnému jinému subjektu energii nedodávám, nejsem nikde registrovaný jako výrobce energie, všechno si spotřebuju sám buď přímo nebo z akumulátorů. Zmíněný systém není nijak napojený do DS. Týká se taková situace vůbec ERÚ, když ani nedodávám energii do DS?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
| | | | Krytí nákladů spojených s podporou |
| | Poskytování | Pro činnost | obnovitelných zdrojů energie, |
| | systémových služeb | operátora trhu | kombinované výroby elektřiny |
| | | | a tepla a druhotných zdrojů |
----------------------------------------------------------------------------------------------------
| autonomní | | | | | | |
| ostrovní | ne | | ano | CR 5/2012 | ano | není zmocnění ERÚ *) |
| provoz v ČR | | | | | | |
RRR píše:Jedno je jisté, čím více se v tom budete všichni vrtat, tím přesněji to bude v té nové novele formulováno a specifikováno tak, že se tomu placení už nikdo z nás nevyhne.Nevím komu vadil současný stav, kdy nikdo po nikom nic nechtěl?
RRR píše:Jedno je jisté, čím více se v tom budete všichni vrtat, tím přesněji to bude v té nové novele formulováno a specifikováno tak, že se tomu placení už nikdo z nás nevyhne.Nevím komu vadil současný stav, kdy nikdo po nikom nic nechtěl?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků