Víte jaký je rozdíl mezi velbloudem a vembloudem ?

toto je velbloud:

toto je vembloud:

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 12:51 am
SJM píše:98% je supr. Do čeho těch 8,37 kWh šlo, že by konečně i louhovky?
goodbie píše:to já mám zase dneska celkem vyrobeno 4,35Mwh
mypower.cz píše:98%!!! prvníííí .....![]()
bert píše:Neviem, podľa čoho sa ráta to "teoretické maximum" a ani to nechcem vedieť.
Frenky píše:Ale to máš Filipe štěstí, že jsem včera měl vlastní vinou výpadek spojení na mypower, jinak bych tě stíhal![]()
A to se mi zdá jako správná myšlenka co s vyrobenou energií a dle tabulky teoretického maxima může stále být první i s 300W výkonu ale když se podíváme na vyrobené KW se mi zdá důležitější ůdaj než teoretické maximum v % možná by stálo za to udělat další tabulku dle vyrobených KW za den ,no nevímFrenky píše:Asi ano
Ja jsem udelal chybu v usudku protoze jsem si myslel ze ukazujes graf z minuleho dne kde jsem nemel ja data zadna kvuli vypadku meho pc. Pujcil jsem totis muj zdroj na eee asus kamaradovi do terenu a zapnul jsem 220v zdroj do nezalohovane zasuvka a holt barerka v aususu neni co pred peti lety byla![]()
Takze tak
Neni ale cilem byt prvni v tabulce spis alespon u mne to plati zamyslet se kam potencionalne vyrobenou energii smysluplne vyuzit
Frenky píše:Neni ale cilem byt prvni v tabulce spis alespon u mne to plati zamyslet se kam potencionalne vyrobenou energii smysluplne vyuzit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků