U kategorie Plánované FVE je to asi zbytečné, prošlo to vývojem, něco se zredukovalo. U navigační nabídky se také odehrála změna, místo popisku Přejít na: je tam nyní jsou tam dva stejný klikatelný odkazy vedle sebe. Nejsem hnidopich jen srovnávám. A nevím kde všude byl reputation toplist, tento jsem našel dole po kliku na nabídku fórum.
Možná už jsem přepracovaný ale jestli jsem to správně pobral, tak srovnáváš 2 různé věci. Ve stavu před srovnáváš přehled subfór a ve stavu po přehled témat.
Navigační lišta: jestli někoho pohoršuje ikonka domečku místo textu Přejít na, klidně tam ten text napíšu Reputační toplist: v šabloně zakomponován je, ale v nastavení reputací je vypnutý. K čemu je taková statistika dobrá? Zobrazuje počet lajků. Ty jména se vzhledem k počtům lajků nemění. Opět, klidně to zapnu, jen mi to přijde zbytečné.
Původní verze mi tu běží na virtuálním stroji, takže se dokážu podívat zpět. Není účelem do puntíku naklonovat vzhled. Některé věci ani nejdou upravit šablonou. Prostě je tak vyprdne phpBB díky tomu že některá věc funguje třeba jinak. Muselo by se sahat do zdrojového kódu phpBB a to nechci. Dopadlo by to jak s původní verzí. Že nebude možné provést žádné aktualizace protože by se o všechny ty úpravy aktualizací přišlo.
Ne, je to dobrý, jednou kdysi jsem z PhpRS předělával template na Joomlu aby byl systém co nejvíce podobný podle původního vzhledu. Také proč, problém po útocích a co dál. Nakonec pro aktualizaci by bylo nejlepší vůbec nepoužívat jiný vzhled, protože i ten se musí s aktualizací přepisovat protože se přes něj dostane nějaká nemoc a posléze infikace gradující do typu útok nebo hromadný útok. Takže za mne palec jen hore. Lidi tu očekávají to, naco byli zvyklí a to se hodně podobá, já měl strach z nějakého úplně jiného vzhledu. To se viditelně nestalo. Takže za mne je to za jedna.
V něčem jsem hodně konzervativní, ale zrovna tady v tomhle vůbec. Novou (výchozí) šablonu jsem si zapl, hned jak to šlo. A detaily se doladí. Za mne neskutečné navýšení rychlosti, to staré byla občas už pěkná trága.
9,77 kWp: 6240 Wp Jih, 2040 Wp Východ, 1490 Wp Západ SinusPro 2000 S, Epever 8420, 6420, 2x 4210, 5x 4415, Tr 150/70 3x CARSPA 2kW, 1x CARSPA 4kW, iPower+ 3kW (dva bojlery a žebříky, světla, chladničky, "lehké" zásuvky) 1 kW "nabíječka" 24 V 26 280 Wh staré olovo 7 488 Wh Li-Ion Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
Ja osobne ešte ďakujem za pridanie SK lokalizácie, lebo som doteraz fičal na anglickej, lebo stále nezvládam české mesiace a to mám 42 rokov, lepšie to už asi nebude.
MUST PV1800 VHM 48V 5.5kW, 5.52kWp (12x TPL mono 460W, 2S2P východ, 2S4P juh), 16x 280 Ah LiFePO4 (14.3 kWh), SW: Home Assistant na Synology DS923+ ku tomu MariaDB, InfluxDB, Telegraf, Grafana, Zigbee2MQTT..., HW: Wemos D1 Mini Pro (ESP8266) a ESP32, RS485 & CAN -> MQTT
V místním nářečí na česko-slovensko-polském pohraničí to máme vyřešeno už dávno, používáme číslovku. 6., 7. měsíc pochopí každý.
12kWp, 2 x Victron MP II 5kVA, 3 x SmartSolar 150/70, 28kWh LiFePO4 + 2xJK BMS, pomalu se učím programovat NodeRed. K levné elektřině se dostaneme jen vytrvalou prací a svým kapitálem. Vladimír List, Elektrisace Československa 1934
jak jsem psal. Je to BEZ jakekoliv customizace. Takova ochutnavka funkci a moznosti s tim ze rovnou uvidim kolik lidi prepne na jiny vzhled. Zatim to vypada ze zvedavcu pribejva.
Nejprve doladim tu puvodni. Pak se vrhnu na novou kde bych ale chtel jen minimalne zmen. Sama o sobe je velmi funkcni a rychla. Napr doplnit menu odkazu jak pises, poladit barvicky... a pak nove registrace a vzhled pro hosty bude uz jen v novem. Kdo bude chtit zustat u puvodni, nahodi se mu po prihlaseni.