Něco přehlížím nebo zde nainstalovaná verze toto neumožňuje či chybí nějaký plugin? Mně to dost zpříjemňuje čtení, ale když tato funkcionalita není, je to trochu nepříjemné. Šlo by tuto funkci zprovoznit či mě navigovat, co dělám blbě?
Díky
Vyzkoušej se podívat na to "některé fórum", tam na ikonku klikni pravým tlačítkem a dej kopírovat adresu odkazu. Tu mi pošli SZ ať to tu nespamujem.PetrV2 píše: Na některých fórech s phpBB lze snadno skočit na první nepřečtený příspěvek v tématu. Je to buď kliknutím na velkou kulatou ikonu vlevo vedle názvu tématu nebo je ikona s touto funkcí někde jinde a menší.
Tak jsem přišel domů, vyzkoušel jsem "svůj" upravený odkaz, tedylzahradil píše:Vyzkoušej to teď po úpravě pomocí odkazu v horní části tématu jak jsem psal.
Zdá se že tam byla chybka.
Nepropisovalo se z přehledu témat id fóra f= které ta funkce očekává.
V tvém případě na upraveném URL to také nezafunguje. Sice tam id fóra f= je, ale odkazuješ pomocí p= na konkrétní příspěvek.
A v tomhle konkrétním případě zrovna na ten poslední.
Červené ikony obsahující nové/nepřečtené příspěvky v přehledu tématů už klikatelné jsou.PetrV2 píše: Tak kdyby ten odkaz ještě šel dát na tu kulatou ikonu, aby šlo skočit rovnou, sníží se traffic a zátěž CPU na půlku, protože nebude třeba nejprve rozkliknout stránku s celým tématem (kterou číst nechceme a jen se zbytečně generuje a přenáší), bylo by to dokonalé.
Každopádně moc díky, ušetří to klikání, čas a hlavně pročítání už přečteného
O tom že není klikatelná ikona s další ikonkou už vím. A že to je odskočené na mobilu taky.glottis píše:mam k tomu jeste postreh. Na strance neprectenych to nefunguje pokud ma ikona (ta bublina) nejaky pridavek. Treba otaznik nebo tak. Pak to neni klikaci. A na mobilu je to nejake rozhozene. Vzdycky zapomenu udelat screen nebo zkusit zmenit css abych ti to poslal. Zkusim na to myslet.
Jinak by bylo supr kdyz by tohl eklikani bylo uplne vsude. Docela me prekvapilo, ze to je jen v neprectenych. Ze se to nezmenilo vsude. To nema jednotnou sablonu?