Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv čer 01, 2023 4:14 pm
Pawel píše:Opravdu pěkné jen trochu pochybuji že si to na sebe vydělá ale možná že to je ale z poloviny koníček.
Pawel píše:Opravdu pěkné jen trochu pochybuji že si to na sebe vydělá ale možná že to je ale z poloviny koníček.
Migel píše:To by vyzeralo inak keby sa pozeralo na peniaze..je vidiet ze to chce mat poriadne spravene..ale mozno aj 95mm kabel by nebol zly na prepoj od bateriek k menicom pouzit ,kedze do buducna tam chce davat este baterky naviac..
Diablo1st píše:35mm2 medzi busbarom a baterkou pre dva meniče je málo, rovno ich zdvoj.
jannecz píše:Pawel píše:Opravdu pěkné jen trochu pochybuji že si to na sebe vydělá ale možná že to je ale z poloviny koníček.
Proboha, lidi, běžte s těma kecama, jestli si to na sebe vydělá, nebo ne, už do p....e !!!
Pokud na to mám a baví mě to, je jedno, kolik to stojí! Prostě to tak chci!
A už samo o sobě do soběstačnosti je nejlepší investice do budoucna.
Těmto projektům fandím, případně se omlouvám za OT.
Pawel píše:jannecz píše:Pawel píše:Opravdu pěkné jen trochu pochybuji že si to na sebe vydělá ale možná že to je ale z poloviny koníček.
Proboha, lidi, běžte s těma kecama, jestli si to na sebe vydělá, nebo ne, už do p....e !!!
Pokud na to mám a baví mě to, je jedno, kolik to stojí! Prostě to tak chci!
A už samo o sobě do soběstačnosti je nejlepší investice do budoucna.
Těmto projektům fandím, případně se omlouvám za OT.
Proč vás to tak rozčiluje. Soběstačný asi není v Čechách nikdo a že někomu vypadne 2x za rok DS tak tak to také nic neznamená. A ještě si to pořádně přečtěte nic jsem nekritizoval jen konstatoval a chválil.
Antrac1t píše:Pekna a cista prace, hlavne se mi libi zaveseni na te konzoli ...jen dotaz, daval jsi pod ti MP2 nejaky silentbloky popr tu konzoli? + ty oriony mas jako backup na switche a cctv?
Uživatelé procházející toto fórum: marko250 a 0 návštevníků