Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 27, 2023 5:04 am
Soban píše:Mě funguje.
Podle mě je možné že je problém z heslem.
Takže zruš heslo.
A co jak zkusíš načíst nastavení?
Ještě mě napadlo má aplikace povoleno přístup k poloze?
tomas81 píše:Jak to heslo zruším? Jestli si to dobře pamatuju, tak v Xiaoxiang jde jen změnit na jiné a v OverkillSolar jsem vůbec položku s heslem nenašel.
další krakatit z číny? Děkuji nechci, a doporučuju se nad podobnými věcmi přes cloud neznámo kde ovládaný neznámo kým zamysled z pohledu bezpečnosti. zatím se mi JBD bms (jkbms) líbily v tom, že i na zařízení s vypnutými daty a wifi normálně fungovaly, tj čistě lokální komunikace android-bms přes BT., nebo přímo přes sériový port.U nové cloudové verze JBD BMS to bude nejspíš úplně jinak
Z toho usuzuji, že chystají novou verzi BMS, které se budou lišit od současných více než málo.Note: Due to the upgrade of BMS and the addition of functions, the upgraded version of the Xiaoxiang
Electric APP is compatible with our company's new and old BMS boards. It will be displayed according
to the protocol differences of the BMS boards, and the interface and functions will be different, which
is a normal phenomenon.
After the Xiaoxiang Electric APP is successfully installed, open the APP, allow Bluetooth to be turned on, and obtain location information, the APP willautomaticThe account registration page pops up, please enter the mobile phone number as required, set the password, and click
Confirm when finished.
When the mobile phone signal in the user's environment is poor or the user needs to skip the
account registration, they can choose to use the guest mode. Note that this mode cannot obtain the
setting permission because there is no login account. To obtain the setting permission, you must log in to the account.
kodl69 píše:další krakatit z číny? Děkuji nechci, a doporučuju se nad podobnými věcmi přes cloud neznámo kde ovládaný neznámo kým zamysled z pohledu bezpečnosti. zatím se mi JBD bms (jkbms) líbily v tom, že i na zařízení s vypnutými daty a wifi normálně fungovaly, tj čistě lokální komunikace android-bms přes BT., nebo přímo přes sériový port.U nové cloudové verze JBD BMS to bude nejspíš úplně jinak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník