Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 27, 2023 4:28 am
kodl69 píše:jou teda někde nějaký desky navíc, nebo ne? Asi bych dva kousky uživil...
Roura píše:glottis píše:Pro oživení si tam dej žárovku. Budeš mít i vizuální vjem
Děkuji Vám všem za ochotu a vysvětlení.Díky
Roura píše:Nevím jak přiložit obrázky naveďte mě.
kodl69 píše:Desky mám objednány, a budou asi nějaký navíc. Spíš uvažuju o tom, že bych to celý přemaloval na SMD a pak by se to nechalo komplet osadit v číně. Samozřejmě SMD by asi nebyl triak, filtr trimry a konektory, tráfko, a tím pádem by to ani nebylo v ceně, ale to dokáže připájek každej klempířZatím jsem to nemaloval, ale odhaduju cenu desky bez výše uvedeného okolo 300Kč za kus, s tím, že bych každýmu přidal trafo do dps z vlastních zásob. Zkuste napsat, jestli by o tohle byl zájem, třeba do i do SZ, tohle není moje téma, jenom jsem se sem vecpal. Dá se zadat osazení 5 nebo 10ks, možná ne plochu 10x10cm vejdou ty destičky v smd variantě dvě, takže 10 nebo 20ks... na druhou stranu, víc než polovinu součástek na tohle mám doma po šuplících, takže vlastně zadarmo, tak proč to nechat dělat v číně. To jsou dilemata...
Keraj píše:kodl69 píše:Desky mám objednány, a budou asi nějaký navíc. Spíš uvažuju o tom, že bych to celý přemaloval na SMD a pak by se to nechalo komplet osadit v číně. Samozřejmě SMD by asi nebyl triak, filtr trimry a konektory, tráfko, a tím pádem by to ani nebylo v ceně, ale to dokáže připájek každej klempířZatím jsem to nemaloval, ale odhaduju cenu desky bez výše uvedeného okolo 300Kč za kus, s tím, že bych každýmu přidal trafo do dps z vlastních zásob. Zkuste napsat, jestli by o tohle byl zájem, třeba do i do SZ, tohle není moje téma, jenom jsem se sem vecpal. Dá se zadat osazení 5 nebo 10ks, možná ne plochu 10x10cm vejdou ty destičky v smd variantě dvě, takže 10 nebo 20ks... na druhou stranu, víc než polovinu součástek na tohle mám doma po šuplících, takže vlastně zadarmo, tak proč to nechat dělat v číně. To jsou dilemata...
Ahoj,
já bych možnost koupit desku nebo dvě uvítal a klidně i se součástkami co na ní patří, nebo nejlépe rovnou osazenou.
Jen bych zůstal u THT (nožičkového) provedení, kdy je šance případně postiženou součástku vyměnit.
Uživatelé procházející toto fórum: Neticle [Bot] a 0 návštevníků