Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 11:10 pm

bateriový pack SAMSUNG SDI 7,61kWh

Pravidla fóra Zadání inzerátu

1) Zejména je potřeba vybrat správnou kategorii. Například pokud se jedná o prodej FV panelů, přidat inzerát do Bazar / Prodám / Fotovoltaické panely. Není-li rubrika jednoznačná, přidáme do Bazar / Prodám.

2) Vhodně zvolte název téma, aby bylo nejlépe na první pohled jasné o co v daném tématu jde. Například "Měnič PowerJack 3kW", "Zbytky montážního materiálu pro FV panely".

3) Nerozvíjejte v Bazaru nesouvisející diskuze na téma netýkající se původního prodeje. Pokud chcete diskutovat například o vhodnosti daného produktu, nebo podobném produktu, založte nové téma v Elektroporadně a do vašeho příspěvku vložte odkaz na původní bazarový prodej, aby byla zřejmá souvislost.

4) Nevkládejte další inzerát do existujícího tématu založeného jiným autorem inzerátu. Na váš nový inzerát vždy vytvořte nové téma. Důvodem je zejména možnost ukončení inzerce původním zakladatelem tématu.

5) Při nabídce nebo poptávce uveďte lokalitu kde se dané zboží nachází, případně odkud jej poptáváte.

6) Uvádějte cenu, v opačném případě se jedná o Aukci.

7) Neobávejte se téma pravidelně aktualizovat například při změně ceny, nebo prodání části komponent. Do tématu vložte nový příspěvek s informací co je prodáno či nakoupeno, co zbývá, nebo informaci o změně ceny.

8) Při dokončení prodeje či nákupu dopište jako poslední příspěvek informaci, že už bylo nakoupeno a nebo že je vše prodáno. Tato informace je důležitá pro ostatní jako fakt, že inzerát je už ukončen.

9) Souhlasím a jsem si vědom že v případě nerespektování pravidel může být inzerát smazán!

NOVÁČKOVÉ MOHOU ODESÍLAT SOUKROMÉ ZPRÁVY AŽ PO ODESLÁNÍ ALESPOŇ 3 (TŘÍ) PŘÍSPĚVKů!

Více o pravidlech bazaru: viewtopic.php?f=15&t=4657

bateriový pack SAMSUNG SDI 7,61kWh

Příspěvekod jendak » ned úno 26, 2023 11:23 am

mám na prodej tyto moduly. Celkem 7ks. 3ks mají všechny články OK. 4ks modulů, mají některé články KO. Téměř u všech je vyhořelá bezpečnostní pojistka - je na fotce označena šipkou. Baterie nemá jednoznačný původ, ale zřejmě se jedná o testovací kusy z EV. Měl jsem je pro sebe, ale leží mi tu už rok a nemám na to čas. Ideálně vše najednou. Cena za ty funkční 10tis/ks za ty s vadnými články 4-5 tis podle počtu poškozených článků (v žádném z modulů není těch poškozených více než tuším 5ks). Ideálně ososbní odběr v OV. Cena myslím zohledňuje to, že jsem je jednotlivě neměřil.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
?
jendak

Re: bateriový pack SAMSUNG SDI 7,61kWh

Příspěvekod drasOn » ned úno 26, 2023 2:57 pm

Ahoj, měl bych zájem, nemohu ještě SZ jsem nováček, jak tě můžu kontaktovat?
FVE poloostrov 5,2kWp jihovýchodně, 10kWh trakční carbon gell. Měnič 1F 5,5kw + 2kw
Příprava Peugeot Partner Electric, chybí baterie...
?
drasOn

Lokalita: Plzeň okolí, Praha taky často
Chci prodávat energii a využít dotace: NE

Příspěvekod jendak » ned úno 26, 2023 3:49 pm

na email Pošli mu ho třeba PM ...
?
jendak

Příspěvekod lzahradil » ned úno 26, 2023 4:08 pm

drasOn píše:Ahoj, měl bych zájem, nemohu ještě SZ jsem nováček, jak tě můžu kontaktovat?

Přečíst si pravidla ? které máš v každé sekci bazaru. Tam se vše dozvíš
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
?
lzahradil
Site Admin

Lokalita: blízko Plzně

Příspěvekod drasOn » ned úno 26, 2023 4:27 pm

Četl jsem a děkuji;) a též zdravím krajana
FVE poloostrov 5,2kWp jihovýchodně, 10kWh trakční carbon gell. Měnič 1F 5,5kw + 2kw
Příprava Peugeot Partner Electric, chybí baterie...
?
drasOn

Lokalita: Plzeň okolí, Praha taky často

Příspěvekod jendak » ned bře 05, 2023 10:06 am

Aktualizuji stav, k dispozici 3ks se všemi funkčními články+ 1ks s jedním vadným a 1ks s 5ti vadnými články. Přikládám ještě nějaké foto. Cena k jednání.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
?
jendak

Příspěvekod jendak » pon bře 06, 2023 6:04 pm

do čtvrtka komplet rezervováno
?
jendak

Příspěvekod Adrianb » pon bře 06, 2023 10:24 pm

Mal si napísať rovno že dva moduly nemáš záujem posielať/riešiť.
Pre ostatných, komunikovali sme cez PM... No posledná odpoveď od predávajúceho na môj dotaz sa už nedostavila. Pred tým bola otázka koľko modulov chcem. Odpísal som dva. A ďalej nič. Nehnevaj sa na mňa ale toto bol druhý a posledný pokus urobiť s tebou obchod z mojej strany.
10kwp J + 1,5kwp V, 2x pip 5048HS menič, 1x mppt kontrolér na 5kw pole, 800Ah li-ion 14s, štatistika rpi + SA
?
Adrianb

Příspěvekod jendak » úte bře 07, 2023 5:26 am

to co je zde nabízeno, je rezwrvováno (3+2ks). napsal jsem ti, že nebude jednoduché přepravit na Slovensko přes 100kg Li-ion. Zajisti si dopravu a 2ks pojedou k tobě. jsem dlouho v práci. nastihnul jsem se rozhlédnout, který speditér a za kolik to udělá. Ten zájemce si jede z daleko větší dálky než jsi ty, přijedeš si tedy když je tak hrozně chceš? 2ks + tedy asi ještě budou, uvědomil jsem si kde jsou...
?
jendak

Příspěvekod kybl007 » pon bře 13, 2023 9:09 am

Jsou ještě nějaké k dispozici? Odběr samozřejmě V Ostravě nebo okolí.
?
kybl007

Lokalita: Ostrava

Příspěvekod jendak » pon bře 13, 2023 3:18 pm

ještě 2 mám u kamaráda. musím zjistit v jakém jsou stavu, ale mám za to, že mají některé články vadné... zkusím sem napsat co nejdříve.
P.S. pokud se tedy pááán "Adrianb" opět nenaštve a nedá mi negativ :D
?
jendak

Příspěvekod kybl007 » pon bře 13, 2023 4:14 pm

OK, klidně vezmu oba. Vadné články nevadí, stejně to potřebuji přeskládat na něco s menším napětím.
?
kybl007

Příspěvekod jendak » pon bře 13, 2023 6:58 pm

pokusím se vyřešit během zítřka
?
jendak

Příspěvekod kybl007 » pon bře 13, 2023 7:36 pm

Dobře, potřebuji to mít na sezónu sečení trávy hotové. Snad už bych mohl poslat i PM, když mám minimum příspěvků plněno :)
?
kybl007

Zpět na Baterie