Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 27, 2023 4:25 am
tRp píše:Prosim o vysvetleni hodnot z logu tohoto obrazku - jedna se o PV1800 - PV18-5548VHM.
https://forum.mypower.cz/download/file.php?id=31865&mode=view
PLoad
PGrid
PInverter
tRp píše:Prosim o vysvetleni hodnot z logu tohoto obrazku - jedna se o PV1800 - PV18-5548VHM.
PLoad
PGrid
PInverter
Mikel píše:tRp píše:Super a jak se prosim vyjadrili k tomu, ze i verze PV18 VHM si umi "pricucnout" ze site a tim padem pravdepodobne vytvorit pretok, coz je videt z tech logu co jsem daval? FW jsou nekde dostupne? Dekuji.
Je to pouze o FW. Jednoduse receno, nekdo ve vyrobe nalepil stitek PV a zustal tam FW z PH.
Aktualni FW pro prehrati z PH na PV bude u nas na vyzadani vcetne navodu.
Mikel píše:tRp píše:Prosim o vysvetleni hodnot z logu tohoto obrazku - jedna se o PV1800 - PV18-5548VHM.
PLoad
PGrid
PInverter
nevim co to je za log. z ceho to je obrazek. Neni to treba kolik bylo dodano pres bypass nebo pres nabijecku?
bokser01 píše:JJ to je režim SUB kde to míchá do sebe. To by měl vypnout...
tRp píše:bokser01 píše:JJ to je režim SUB kde to míchá do sebe. To by měl vypnout...
Super, tady se shodnem. Ale jak je to mozne, kdyz by to menic nemel podporovat viz Mike. Bohuzel ten menic jsem na zaklade infa, ze nic takoveho neumi (mixovat, pretoky) doporucil ja. Zkusim ho nechat prenastavit, jak se bude chovat. Ale stejnak mam strach, ze se casem muze vratit pri nejakem "blikanci", zasahu obsluhy do defaultu. A kdyz si porovnanate device info s tim co mam ja, tak je to uplne to same.
SNU je nabíjení ze sítě ne? Alespoň já to tak zapínám když chci dobít baterie ze sítě.
Mikel píše:tRp píše:Super a jak se prosim vyjadrili k tomu, ze i verze PV18 VHM si umi "pricucnout" ze site a tim padem pravdepodobne vytvorit pretok, coz je videt z tech logu co jsem daval? FW jsou nekde dostupne? Dekuji.
Je to pouze o FW. Jednoduse receno, nekdo ve vyrobe nalepil stitek PV a zustal tam FW z PH.
Aktualni FW pro prehrati z PH na PV bude u nas na vyzadani vcetne navodu.
hoon píše:Dobrý den, řeším ten samý problém s MUST PV1800 VHM 5 kW.
Zakoupil jsem střídač v v domnění, že nědělá přetoky.A připojil baterie BMS atd.. a propojil se Solar Assistantem.
A po delším testování na "stole" s různou zátěží. Jsem včera zjistil, že střídač dělá přetoky do sítě. Tak prostě nevím co s tím. Jestli je to blbě nastavené nebo něco jiného.
Když spadne zátěž na výstupu třeba na 30W tak 15W posílá asi zpět do sítě.Přitom baterie jsou nabité atd... a při větší zátěži to zase přibírá pár watů ze sítě... Nebo zda-li pomůže přehrát novější firmware, který stejně nemámProstě nevím co stím. Díky za odpovědi.
Mikel píše:Poslete me do SZ ofoceny stitek vcetne SN a vypis pod jakym nazvem se menic hlasi vcetne verze FW, ktery je v menici.
Pokud mate v menici FW pro model PH, tak vam zaslu korektni FW pro model PV.
Mikel píše:hoon píše:Dobrý den, řeším ten samý problém s MUST PV1800 VHM 5 kW.
Zakoupil jsem střídač v v domnění, že nědělá přetoky.A připojil baterie BMS atd.. a propojil se Solar Assistantem.
A po delším testování na "stole" s různou zátěží. Jsem včera zjistil, že střídač dělá přetoky do sítě. Tak prostě nevím co s tím. Jestli je to blbě nastavené nebo něco jiného.
Když spadne zátěž na výstupu třeba na 30W tak 15W posílá asi zpět do sítě.Přitom baterie jsou nabité atd... a při větší zátěži to zase přibírá pár watů ze sítě... Nebo zda-li pomůže přehrát novější firmware, který stejně nemámProstě nevím co stím. Díky za odpovědi.
Poslete me do SZ ofoceny stitek vcetne SN a vypis pod jakym nazvem se menic hlasi vcetne verze FW, ktery je v menici.
Pokud mate v menici FW pro model PH, tak vam zaslu korektni FW pro model PV.
tRp píše: Jaka je posledni verze FW pro PV1800VHM 5kW + je k tomu i nejaka historie, ktere problemy ktrera verze resi?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků