Taaak osadenstvo...ako to uz byva clovek mieni pan boh meni

...neska som objednal omylom tento monitoring junctek kg160 f
https://aliexpress.com/item/10050032563 ... t=Pc2MsiteNie ze by som ho nechcel len nechcel som teraz bo som nakupil uz ine veci a chcel som pockat aspom do dalsej vyplaty a mozno aj pre pokoj manzelky
No a omylom som klikol na objednat namiesto pridat do oblubenych ..couz bude to skorsie doma
Co som vycital tak ide stym ovladat nejake rele vypinacie ma to mnozstvo ochrannych funkcii rozhodol som sa takto nakolko som zo zaciatku chcel kazdu baterku monitorovat zvlast a potom cez rsbpi ale nakolko mam (zatial 8 ) baterok paralelne kazda svoju bms tak tento shunt my bude tie baterky merat ako jeden celok.ma to aj blutut aj rs485 vyzera to dobre parametrovo.konkretne som objednal 600A verziu.ktovie kedy sa dostanem k rsbpi tak aspom to budem mat takto pod kontrolou a do buducna sa to da pripojit k hocicomu..
Tak ked budes cipis na nieco zvedavy tak ti potom poviem ked ta to zaujalo..aj ostatnym ktory uvazuju o dakom lacnejsom bocniku(ktory je smart) ako to meria..inak ake mate vy napriklad?nehovorte ze vacsina fici na victronovi..