Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon úno 06, 2023 3:06 am
mikiki píše:Jsem se kdysi zařekl, že nechci ty plácačky na mouchy , jsou velké, nabíjí se každý den .... a že zůstanu u tlačítkové Nokie. Chci jen telefonovat + SMS.
A nabořila mi to banka .... prý musím mít "chytrý" mobil kvůli bezpečnosti internetovému bankovnictví.
Dopadlo to tedy tak, že tu "kilovou" potvoru S61 už nosím také
Co jsem zjistil, tak mobil vydrží docela dost dlouho nabitý a začíná se mi i líbit.
rha píše:Ze ja jsem sem lezl. Mohl jsme byt v klidu, ted resim zda sejit ty dve patra do Repasovniku nebo ne. To je desny dilema , kdyz je ta firma ve stejnym baraku a ja o tom telefonu nevedel, mel jsem klid... ale mit moznost s emrknout na panely..hmm asi nevydrzim a zajdu dolu...
Petr-II píše:to rha: Mám dotaz, co kdybys zašel teda dolů, vyzkoušel zda je fční termo kamera, pohraješ si přes svátky, zjistíš zda ti vyhovuje (koupíš si pro sebe) a příští týden mně ho poslal? Zrovna zatepluji střechu a sakra by se mně hodil, ale fční.
NuclearDave píše:Ahoj, nejsem schopen na S61 zkalibrovat laserové měření. Pořád mi to píše 0 cm. Podle mě dělám vše podle návoduMěl to někdo taky tak a podařilo se mu to rozjet?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků