Pokud jsou dobre zkusenosti, proc ne, to je myslim jenom dobre vedet. Dle jejiho pusobeni na ostatnich forech je to ale fakt divne a jeji zpusob inzerce zda se mi ponekud šablonovitý a kontraproduktivni, kdo vi, treba to ma v
popisu prace. Uz se nam tu objevila podruhe, treba prijde i po treti s fotkama a fakt zajimavou věcí a konecne jednou pro vzdy pochopi, jak nepusobit jako spammer, nedelat si na forech
spatne jmeno a jak spise pusobit jako clovek se zajmem o danou vec a odprezentovat skutecne dobrou vec

Pokud by tady prisla ne pouze s linkem na web ale s realnou osobni zkusenosti, tak bych se nezlobil

To asi nikdo, ze jo .. Dokonce by jsme ji byli schopni i poradit a pomoci danou vec jeste vytunit a nebo pro a1solar nejlepe doporucit znamemu. Ze jo ?

Ostatne dyt tu taky diskutujeme napriklad
ekolo od konkretni firmy.
A dejme tomu cas. Uvidi se

A kdyz nic, toš nic

A reklama? Objednal by si nekdo neco od a1solar jen na zaklade spamu od lenicky s takovou nehezkou povesti na ostatnich forech? Ja myslim ze ne (tedy soudim alespon podle sebe - ja tedy urcite ne - na web jsem mrkl, vidim ze zakaznik dostal web od nejakeho tvurce a jak to tak uz znam ze sve zkusenosti, dela z toho nevkusny cirkus - prvni titulek byl demo od tvurce webu, zarovnany vkusny, designove perfektni, dalsi si edituje zakaznik v CMS sam, viz ty titulni nabidky ohromnou velikosti fontu, nehodicima se barvickama, no to je klasika, hod si takovy web pak do referenci a styd se

, mrknul jsem na ceny, zjistil ze je to drahe vic nez potrebuju a tim to pro me hasne). Jako backlink mozna ok, ale jako kseft asi nulovy vysledek. Jo kdyby tu hodila fakt osobni zkusenost, nejaky pribeh ze zivota, to by byla jina.. Ze jo?