vata píše:Zdravím, ta registrace není špatný nápad, pokud se při koupi z druhé ruky budeme koukat na ta sn. Evidentně ale jde o komerční projekt, bez garance, že půjde o centrální registr. Pokud by nabízela policie, podobně jak nabízí policie registr kol v Pze, tak super a registruju své panely hned.
Proti cihle nás asi nic neochrání, snad jen plot s parametry akceptovatelnými pojišťovnami - a ten si asi kolem baráku dobrovolně stavět nebudeme. Možná ještě kamery.
No a představit si zloděje, který kradne FV komponenty pro vlastní využití si dost dobře neumím. Při dnešních cenách asi ne. Takže Petře, koukněte na vlákno, kde se o tomhle bavíme, panely si zabezpečte a pořádně přišroubujte, nic moc jiného asi dělat nemůžete. Ještě snad nekupovat z druhé ruky.
Komerční projekt to je, to ano, Můj nápad, a realizace je čistě v mé režii. S kriminálkou už jsem mluvil, měl jsem i několik jednání, vítají to jako dobrou věc a už jsou registrovaná k nahlížení, také pár soudců a již i podnikatelé a soukromé osoby. Nic není automatické, jde to přes mě osobně.
Ta garance, že budu jediný a oficiální registr, ta brzy bude. Dopisovali jsme si i s ČT1 a ČT24 redaktory, že když bude nějaký pořad, obrátí se na mě a vysvětlím jim, o co jde, ja a proč.
Jsem jediný člověk, s nápadem, který podniká kroky k ucelenému cíli, tedy, soudci, vláda, CZEPHO, ČFA, různé blogy, policie, celníci, a okolní státy, ..
Ono to není jen pro ĆR, ale cílem je aby se o tomto registru dozvěděli také v Ukrajině, na SLovensku, v Německu a dalších evropských státech.. BUde to "velký" !! projekt. A kde jinde začít, než v ČR..
Už jednám s jednou firmou v Německu působící, na SLovensku a informace směřovaly i na Ukrajinu.
Je toho více.
Registrujte se, třeba zatím jako odběratel, a uvidíte v e-mailech
Ilja HYnek, provozovatel