mobilik píše:Kto si ze tu vypisujes ludom abybisli niekam inam ze tu nepatria????
Psychológia a mentorovanie na technické fórum nepatrí. Navyše mi podsúvaš úplné blbosti, pozri si lepšie, kto komu čo také vypisuje. Ja som nementoroval, najprv som slušne povedal, čo si neželám, pretože ste mi liezli s blbosťami do vlákna. Nepomohlo. Samí Jánošíci, za ktorých sa hanbím.
Potom ďalší Jánošík, čo má doma vlastný elektromagnetizmus a zaháňa sa praxou ako valaškou, pritom neurobil poriadne ani 1 generátor, inak by vedel. Skočí mi do dialógu a začne popierať, čo som napísal. Keď som sa ozval, začali ste poniektorí mentorovať, bez toho, že by ste pochopili niekto, o čo ide, a bavili sa k veci.
Ak nechcete zostať ako psychológovia, tak si zistite, ako to naozaj je a neveštite výsledok z gule, a nevybíjajte si energiu tiež nesprávnym smerom. To znamená, že mi symbolicky vrátite body, ktoré ste mi vzali.
Nechápem ani, že sa z celej hromady nenašiel NIKTO, čo by otvoril hoci aj nejakú primitívnejšiu knihu, a vysvetlil, že nekecám. Mne je zatiaľ jasné, že generátorom tu z diskutujúcich v poslednom čase poriadne nerozumie takmer nikto, skôr už Číňania. Pritom ja som v nich iba začiatočník. Zbytočne sa budeme hrať na slepú babu.