Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte čer 06, 2023 4:41 pm
Ty kecy o ochraně osob jsou úplně mimo, protože ani zbla nevěřím tomu, že má o mne nebo o kohokoliv jiného odborná veřejnost skutečně strach.
Chyba byla opravena a to, že je tady paralelní vlákno, které zcela evidentně útočí na Admina, který na to má svůj vlastní názor je důkazem české nátury.
Žádnou revizi ani pojištění nepotřebuji. Bezpečnost své rodiny si ohlídám sám
honzasl píše:Má. Skutečná odborná veřejnost má strach o život váš, vašich blízkých, všech lidí, kteří přicházejí do styku s elektřinou. Proč myslíte, že se tady sto let buduje systém nějakých norem, předpisů, proč se scházejí komise a konference, proč se patláme s impedancemi vypínacích smyček, proč se sereme s proudovými chrániči - a vrážíme to toho neskutečné prachy, přesto že by to mohlo fungovat i bez toho? Máme strach o život svůj, našich blízkých i dalekých, včetně toho vašeho.
honzasl píše:A až tady nebudete, ohlídá ji kdo?
honzasl píše:Tohle vlákno vzniklo neškodným použitím slovíčka VN, kterého se Admin chytil a udělal si z něho modlu. Stačilo mlčet.
mypower.cz píše:Chapete to? Tu pointu?
Ukonvej píše:.
tedy toho co pisete, vznika posleze tohle, a logicky nasledne i tohle.
Tyto nase dila nejsou jak zdedit auto ...
napriklad ze ja si na svuj kus dratu mezi baterkama a notebookem budu zvat elektrikare, ktery me sepsuje za vysoke napeti a bude mi poustet snad 22kV do rozvodu jen proto, ze jsem to pojmenoval vysoke napeti - tedy totalne v reallive nerealna situace)
honzasl píše:Že jsou elektrická zařízení hodná zvláštního zřetele a zvláštní kvalifikace, je snad jasné.
Takze plyn ne, chemie ne, motorove pily, cirkularky ne, IT a site ne (kybertetorismus) ale elektrika..
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků