Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 22, 2023 9:11 pm

GreenBonO - AKU

Pravidla fóra Zadání inzerátu

1) Zejména je potřeba vybrat správnou kategorii. Například pokud se jedná o prodej FV panelů, přidat inzerát do Bazar / Prodám / Fotovoltaické panely. Není-li rubrika jednoznačná, přidáme do Bazar / Prodám.

2) Vhodně zvolte název téma, aby bylo nejlépe na první pohled jasné o co v daném tématu jde. Například "Měnič PowerJack 3kW", "Zbytky montážního materiálu pro FV panely".

3) Nerozvíjejte v Bazaru nesouvisející diskuze na téma netýkající se původního prodeje. Pokud chcete diskutovat například o vhodnosti daného produktu, nebo podobném produktu, založte nové téma v Elektroporadně a do vašeho příspěvku vložte odkaz na původní bazarový prodej, aby byla zřejmá souvislost.

4) Nevkládejte další inzerát do existujícího tématu založeného jiným autorem inzerátu. Na váš nový inzerát vždy vytvořte nové téma. Důvodem je zejména možnost ukončení inzerce původním zakladatelem tématu.

5) Při nabídce nebo poptávce uveďte lokalitu kde se dané zboží nachází, případně odkud jej poptáváte.

6) Uvádějte cenu, v opačném případě se jedná o Aukci.

7) Neobávejte se téma pravidelně aktualizovat například při změně ceny, nebo prodání části komponent. Do tématu vložte nový příspěvek s informací co je prodáno či nakoupeno, co zbývá, nebo informaci o změně ceny.

8) Při dokončení prodeje či nákupu dopište jako poslední příspěvek informaci, že už bylo nakoupeno a nebo že je vše prodáno. Tato informace je důležitá pro ostatní jako fakt, že inzerát je už ukončen.

9) Souhlasím a jsem si vědom že v případě nerespektování pravidel může být inzerát smazán!

NOVÁČKOVÉ MOHOU ODESÍLAT SOUKROMÉ ZPRÁVY AŽ PO ODESLÁNÍ ALESPOŇ 3 (TŘÍ) PŘÍSPĚVKů!

Více o pravidlech bazaru: viewtopic.php?f=15&t=4657

GreenBonO - AKU

Příspěvekod palko » ned pro 05, 2021 9:12 am

Dobrý den přeji.
Koupím regulační modul GreenBonO.
Popřípadě jestli máte webové stránky kde se dá objednat.
Děkuji.
?
palko

Re: GreenBonO - AKU

Příspěvekod kiksa » ned pro 05, 2021 9:40 am

http://www.yorix.cz, prvni odkaz v googlu...
?
kiksa

Příspěvekod palko » ned pro 05, 2021 10:34 am

Děkuji. Neda se tam ale objednat.
?
palko

Příspěvekod PetrDubi » ned pro 05, 2021 10:41 am

A co tohle?
https://www.obchodsolar.cz/greenbono
Odkaz z první stránky v google..
mobilní elektrárna 3x Uni-solar PVL-68, 3x MPP modul, vše řízené přes arduino
doma 3280 Wp JV, 2460 Wp JZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
?
PetrDubi
podporuje fórum

Příspěvekod Brbla » ned pro 05, 2021 12:38 pm

Já bych to koupil rovnou od výrobce - yorix.cz.
V kontaktu je tel., jednání vstřícné, dodací lhůty krátké, pan Ing. T. nahraje přesně ten firmware, který potřebujete. Dodá i další materiál -čidla, ssd ...
Brbla

Příspěvekod misa84 » pon pro 06, 2021 1:08 pm

stačí napsat email na yorix, pokud splníš veškeré požadavky které po tobě bude chtít, přijde ti brzo balíček se zbožím, mě přišel dokonce s platbou na fakturu to jsem koukal :-)
?
misa84

Příspěvekod logi » úte zář 27, 2022 9:42 am

Zdravim, mám na prodej 2x Greenbono Aku pište SZ.
?
logi

Příspěvekod logi » úte zář 27, 2022 12:16 pm

Chlapi , napište mi na muj mail petrbodis@gmail.com
Nejde mi odepsat na Vaše zpravy ,ze jsem na foru moc kratce, jedna se o Greenbono Aku (nové)

Dekuji
?
logi

Příspěvekod mirek1972 » stř pro 07, 2022 12:15 pm

Prodám GBO-AKU. 1ks Hlučín
?
mirek1972

Zpět na Regulátory