Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 8:41 am

Měnič AEG ST-500 12V/230

Pravidla fóra Zadání inzerátu

1) Zejména je potřeba vybrat správnou kategorii. Například pokud se jedná o prodej FV panelů, přidat inzerát do Bazar / Prodám / Fotovoltaické panely. Není-li rubrika jednoznačná, přidáme do Bazar / Prodám.

2) Vhodně zvolte název téma, aby bylo nejlépe na první pohled jasné o co v daném tématu jde. Například "Měnič PowerJack 3kW", "Zbytky montážního materiálu pro FV panely".

3) Nerozvíjejte v Bazaru nesouvisející diskuze na téma netýkající se původního prodeje. Pokud chcete diskutovat například o vhodnosti daného produktu, nebo podobném produktu, založte nové téma v Elektroporadně a do vašeho příspěvku vložte odkaz na původní bazarový prodej, aby byla zřejmá souvislost.

4) Nevkládejte další inzerát do existujícího tématu založeného jiným autorem inzerátu. Na váš nový inzerát vždy vytvořte nové téma. Důvodem je zejména možnost ukončení inzerce původním zakladatelem tématu.

5) Při nabídce nebo poptávce uveďte lokalitu kde se dané zboží nachází, případně odkud jej poptáváte.

6) Uvádějte cenu, v opačném případě se jedná o Aukci.

7) Neobávejte se téma pravidelně aktualizovat například při změně ceny, nebo prodání části komponent. Do tématu vložte nový příspěvek s informací co je prodáno či nakoupeno, co zbývá, nebo informaci o změně ceny.

8) Při dokončení prodeje či nákupu dopište jako poslední příspěvek informaci, že už bylo nakoupeno a nebo že je vše prodáno. Tato informace je důležitá pro ostatní jako fakt, že inzerát je už ukončen.

9) Souhlasím a jsem si vědom že v případě nerespektování pravidel může být inzerát smazán!

NOVÁČKOVÉ MOHOU ODESÍLAT SOUKROMÉ ZPRÁVY AŽ PO ODESLÁNÍ ALESPOŇ 3 (TŘÍ) PŘÍSPĚVKů!

Více o pravidlech bazaru: viewtopic.php?f=15&t=4657

Měnič AEG ST-500 12V/230

Příspěvekod Botas » úte čer 17, 2014 8:55 pm

Tak jelikož se mi rozmnožily panely tak potřebuju upgrade na 24V systém tím pádem i nový měnič
Takže pokud by se někomu hodil tenhle měnič
http://www.conrad.cz/trapezovy-menic-na ... -w.k513439

Měnič by mohl být ještě v záruce snad najdu i doklad.
Měnič má naměněno cca 100 kw.
S měničem jsem max spokojen sice trapéz ale nebylo nic co bych bez problému nerozjel od telky ve standby nebo prostě i jen na nabíječka na mobil až po maximální zátěž trafa nijak nebručí kotel mi na to jel bez problému Thermona.Nějaké to ruční nářadí.Prostě nenašel sem nic co by nerozjel z hlediska kvality výstupu. je jasný že 2kw varnou konvici nedá.
Jinak dálka dá se zapínat vypínat měnič displej je na dálce a na měniči přeblikávaj voltáž a aktuální zatížení měniče ve vatech ale ukazuje dle mě o trochu míň, voltáž je v pohodě.
Vybaven spínaným větrákem pro automatický chlazení dle zátěže samozřejmost podpětové vypnutí přepětové vypnutí poté najede automaticky znovu.Nonstop provoz nemá problém.
Neopravován záruku prověřím technicky a opticky 100% stav

Představa tak 1700
Kontakt buď: sz nebo josefbotik@seznam.cz
?
Botas

Re: Měnič AEG ST-500 12V/230

Příspěvekod Botas » pát črc 11, 2014 12:15 pm

Jiz z neaktualni
?
Botas

Zpět na Měniče napětí