Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 23, 2023 3:35 am
Plazivec píše:Teď jsem koukal na vzkaz ze začátku tohohle vlákna a je tam cena 1070e, což ale ještě nevim, kolik dopadne clo a další poplatky. Proti tomu stojí cena 650e za ty válečky. Hádejte, kdo vyhraje u mě na hřišti?
Edit: stejně budu muset baterky vyhodit za zeď ven z garáže, paž mě tam zavazí. A za zdí je bečka s vodou ze střechy.
shuty píše:..............1070e konecna cena.
Marcus81 píše:Poprosim este presny link, odkial, kto objednaval.
Dakujem.
ikovlabs píše:....ale jsou to LiFePo - tedy nemaji tendenci nekontrolovane horet.
Ale to nepocitam doporucene papirove krabicky od caje,porcelanove talirky jako izolatory + cele to sletovat,sesmudlit,mechanicky poskladat.
Treba si rad hrajes a pak rozjimas nad "dobre udelanou praci"
vlkazajac píše:ikovlabs píše:....ale jsou to LiFePo - tedy nemaji tendenci nekontrolovane horet.
Ale to nepocitam doporucene papirove krabicky od caje,porcelanove talirky jako izolatory + cele to sletovat,sesmudlit,mechanicky poskladat.
Treba si rad hrajes a pak rozjimas nad "dobre udelanou praci"
A jéje ! Zrodila sa nová fáma podobná tej, že amorfy dávajú prúd aj pri mesiaci.....
Zásadná otázka je, čo je jednoduchšie :
1/ striehnuť a regulovať každý segment batérie LiFe ( za peniaze, pochopiteľne ),
2/ mať pod kontrolou teplotu článkov v batérii zloženej z 18650 ?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků