Prodej NiCd baterií od Feraku • Fórum | MyPower.CZ

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 9:06 pm

Prodej NiCd baterií od Feraku

Pravidla fóra Zadání inzerátu

1) Zejména je potřeba vybrat správnou kategorii. Například pokud se jedná o prodej FV panelů, přidat inzerát do Bazar / Prodám / Fotovoltaické panely. Není-li rubrika jednoznačná, přidáme do Bazar / Prodám.

2) Vhodně zvolte název téma, aby bylo nejlépe na první pohled jasné o co v daném tématu jde. Například "Měnič PowerJack 3kW", "Zbytky montážního materiálu pro FV panely".

3) Nerozvíjejte v Bazaru nesouvisející diskuze na téma netýkající se původního prodeje. Pokud chcete diskutovat například o vhodnosti daného produktu, nebo podobném produktu, založte nové téma v Elektroporadně a do vašeho příspěvku vložte odkaz na původní bazarový prodej, aby byla zřejmá souvislost.

4) Nevkládejte další inzerát do existujícího tématu založeného jiným autorem inzerátu. Na váš nový inzerát vždy vytvořte nové téma. Důvodem je zejména možnost ukončení inzerce původním zakladatelem tématu.

5) Při nabídce nebo poptávce uveďte lokalitu kde se dané zboží nachází, případně odkud jej poptáváte.

6) Uvádějte cenu, v opačném případě se jedná o Aukci.

7) Neobávejte se téma pravidelně aktualizovat například při změně ceny, nebo prodání části komponent. Do tématu vložte nový příspěvek s informací co je prodáno či nakoupeno, co zbývá, nebo informaci o změně ceny.

8) Při dokončení prodeje či nákupu dopište jako poslední příspěvek informaci, že už bylo nakoupeno a nebo že je vše prodáno. Tato informace je důležitá pro ostatní jako fakt, že inzerát je už ukončen.

9) Souhlasím a jsem si vědom že v případě nerespektování pravidel může být inzerát smazán!

NOVÁČKOVÉ MOHOU ODESÍLAT SOUKROMÉ ZPRÁVY AŽ PO ODESLÁNÍ ALESPOŇ 3 (TŘÍ) PŘÍSPĚVKů!

Více o pravidlech bazaru: viewtopic.php?f=15&t=4657

Prodej NiCd baterií od Feraku

Příspěvekod chodovak » pon pro 02, 2013 9:00 pm

Dobrý den, prodám NiCd baterie od firmy Ferak. Duvod prodeje, sehnal jsem novější baterie od firmy Hoppecke.

90A – 20 ks = kov

100A – 59 ks = plast

120A – 93 ks = plast

160A – 40 ks = 36 v plastu a 4 kovové

nebo 10 článku Hoppecke 222L. Sehnal jsem 30ks, ale mám 24V systém.
?
chodovak

Re: Prodej NiCd baterií od Feraku

Příspěvekod Frenky » úte pro 03, 2013 6:55 am

za kolik ktere ?
24x Solární panel JINKO SOLAR 225 Pmpp=225W, 2x Regulátor STUDER VT-80, 2x Střídač Studer XTM 4000-48, BSP, RCC, AKU 48V LFP200Ah, 2x AKU DURATHON E4815. Řizení a dohled, SDS, vlastní vyčítání arduinem DUE v krabičce (ARMOSY), export dat do RPi s databází a html stránkou.
http://95.85.214.80, viewtopic.php?f=3&t=4809
Frenky
podporuje fórum

Lokalita: Doubravička
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 8700
Kapacita baterie [kWh]: 25

Příspěvekod chodovak » úte pro 03, 2013 8:10 pm

Dobrý den, musím se hned všem omluvit zato že nestíhám odepisovat (netrávím čas u počítače). A hlavně jsem nečekal takový zájem, každopádně x kusů je už zamluveno a baterie od německé firmy Hoppecke jsou prodané.
?
chodovak

Příspěvekod chodovak » stř pro 04, 2013 12:35 pm

Vše zamluveno
?
chodovak

Zpět na Baterie