Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 08, 2021 10:00 am
hurvayz píše::) Dojed uvarime posedime.. furt mam malo. Mam jeste jedno takove policko vedle. Ja nevim kam to jde ale tak tak ohreju vodu v bojlerech na 80. Sam to nechapu, snad me zerou elektriku potkani. Ve Veseli sem mel 3kW a stacilo, tady 6 a je malo. Limit je 21kWp, pokorit pana Youdu
hurvayz píše::) Youdo do Tebe ma jeste daleko i kdyz postupu smele dal. Stavim tady takovou obludu a chci to mit vsechno stejne. Proto ta zmena. Zena rika proc si rovnou nekoupim vice vykonne panely prej! Ze zam.davam zbytecne zahradu.Jeji slova budiz vyslysena. O cene popremyslim, musel bych sjet znovu do Jicina pro ty fejkpanely
NOPARasito píše:hurvayz píše::) Youdo do Tebe ma jeste daleko i kdyz postupu smele dal. Stavim tady takovou obludu a chci to mit vsechno stejne. Proto ta zmena. Zena rika proc si rovnou nekoupim vice vykonne panely prej! Ze zam.davam zbytecne zahradu.Jeji slova budiz vyslysena. O cene popremyslim, musel bych sjet znovu do Jicina pro ty fejkpanely
Nemuzu ai pomoci, ale porad si myslim, ze je tohle lepsi reseni jako nejaky "Tracker". V dnesni dobe ceny panelu nejsou zas tak hrozny. Kdyz pro predstavu zvazim kolik odskace konstrukce "robustnost" rizeni a sledování slunce. Tracker je tak na paradu a na ukazku technickeho nadani, ale taky pri dnesnim pocasi, lepidlo na pruser a udrzet to v chodu asi taky bude chtít, jak je tu pouzivane slovo "strojnika"
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků