Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 23, 2023 3:37 am
jahodovák píše:Možná se dá najít odpověd zde...https://orgo-net.blogspot.com/2020/04/o ... aci-v.html ale je na každém čemu uvěří....
jahodovák píše:Možná se dá najít odpověd zde...https://orgo-net.blogspot.com/2020/04/o ... aci-v.html ale je na každém čemu uvěří....
ota píše:Mě nastávajícím počasí rozčiluje hlavně to že v noci je naprosto jasno, na nebi asi miliarda zářících hvězdiček a jak se ráno rozední tak okamžitě mlíko, mlha a až do večera nevidím oblohu.
ota píše:Mě nastávajícím počasí rozčiluje hlavně to že v noci je naprosto jasno, na nebi asi miliarda zářících hvězdiček a jak se ráno rozední tak okamžitě mlíko, mlha a až do večera nevidím oblohu.
jahodovák píše:Je zde myšleno ozařování signálem z vysílačů,navíc peníze si vlády tisknou a vůbec nejsou podloženy prací či něčím jiným,jen ty dole pak budou muset takto vytvořený dluh splatit....až vše bude zveřejněno,pokud někdy bude většina lidí v šoku ale je na každém aby si zjistil co je pravda a co ne,jen se nedá počítat s tím,že se s pravdou bude kde kdo chlubit když do ted jen vše překrucoval....jinak máš pravdu že pokud někdo napíše na net pravdu,okamžitě se zapojí armáda trolů a začně mlžit aby se náhodou pravda nevyvalila a nesmetla je,tož tak
zajo píše:Nějak se nám to "počasí" zvrhává, už chybí jen začít o "chemtrails"
mypower.cz píše:zajo píše:Nějak se nám to "počasí" zvrhává, už chybí jen začít o "chemtrails"
Chemtrails nechemtrails, ale kondenzacni stopy dokazou nejednoho majitele FVE pekne nastvat. Ten vykon co jde dolu neni uplne zanedbatelny, kdyz se to krasne rozplizne a visi to tam zrovna kdyz potrebujeme aby to tam neviselo.
Ad konspiracni teorie... na to je jeden dobry mem.
Co se tyce konspiracnich teorii, ted s ohledem na kovid se jich docela dost vyplnilo.
2019: muzes volne cestovat po EU
2020: pro vase zdravi zavadime dobrovolne povinne ockovaci pasy
2021: vzhledem k tomu ze se ockovaci pasy falsuji, potrebujete vyjezdni dolozku
2022: vzhledem k tomu ze se vyjezdni dolozky falsuji, kdo nebude mit povoleni, dostane 6ticipou hvezdu.
V roce 2019 by se stav v 2022 bral jako tezka konspirace.
Tak a ted uz zpet k pocasi
zajo píše:Ještě že rozplývání kondenzačních stop je "problematické hlavně v létě kdy už tak či tak mám problém spotřebovat stávající výrobu...
Když už jsi u těch konspirací a ty jsi kovaný programátor, mluví o se tom, že očkování proti "covid" slouží k tomu, aby se lidé "očipovali", nevíš pod jakým OS ty čipy pojedou, budou to "Widle", Linux, Android, nebo něco od "Jabka"?
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků