Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 2:04 am
JPT píše:Já teda ještě FVE nemám, ale chtěl jsem jen poloostrov na to šetření, ale jak se tak dívám, tak to je uplně v prdeli. Až už to vypadá, že se to vyplatí, tak než si ji pořídím, tak si to ti nahoře zařídí, aby se to nevyplatilo a elekřinu zdraží![]()
PavelR píše:oni takovy nesmyslny napady opodstatnuji rustem ekonomiky. Co to vlastne je? A hlavne proc by to melo rust?! Proc se nerekne tak a ted je to takovy a takto to nechame.... j
honzasl píše:PavelR píše:oni takovy nesmyslny napady opodstatnuji rustem ekonomiky. Co to vlastne je? A hlavne proc by to melo rust?! Proc se nerekne tak a ted je to takovy a takto to nechame.... j
Když ono s tím růstem je to těžké...
Dám příklad. Zdědil jsem barák, má 40 let, dá se v něm normálně bydlet, ale všechno už je opotřebované, protopím majland. Takže se nesmířím s tím, jak to je, ale udělám rekonstrukci, zateplím, dám nový kotel.... a způsobil jsem ekonomický růst a ani jsem nechtěl. Dal jsem práci fabrikám, řemeslníkům atd, beze mě by nedělali nic.
Namontuju FVE a hned zase o kousek ekonomika vyrostla. Takový je život.
PavelR píše:ee nekonecno nulou nelze delit ...
PavelR píše:nepochopil jsi me. Proc by to melo rust. Proc se nerekne tolik a tolik staci a hotovo.... mame splneno.
Ted me napada ze to je asi tim ze je tady vic a vic lidi ... asi jo. Toto uz je OT kaslu na ekonomiku.
PavelR píše:nejsem ekonom ale nejde mi do hlavy ten rust. Dobra ted mame najaky rust ale kdy se narazi na hranici? na nejaky koncak? Vetsina deju je konecnych a nemyslim si ze ekonomika je nekonecna .... i ten vesmir mozna rust prestane.
např. Googlovské auto be řidiče a všichni taxikáři můžou být bez práce
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků