Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát led 27, 2023 12:01 am
ace píše:Daňová zátěž v severských zemích, kde obecně patří lidé k nejspokojenějším, je ještě daleko vyšší než u nás.
Jde především o to, aby se korupce dostala do přijatelných mezí a omezila zbytečná byrokracie.
JiříK píše:Za mých dětských let stál chleba 4,50 a litr benzínu 9 Kč. Dnes je chleba 32 Kč, benzín 35 Kč. Něco je špatně.
JiříK píše:Takže začnu dělat věc, o které jsem tvrdil, že se k ní nesnížím: Tankovat budu za XXX,40. Rohlík stojí 2,60 , tak budu kupovat zásadně čtyři, ač jich tolik na svačinu nesním. Prostě si to vždycky dopočítám na koncovou cenu do XXX,40. Pokud něco stojí 699 Kč, tak si tu pitomou korunu nechám vrátit, ač jsem to nikdy nedělal. A tringelt v hospodě snižuju na polovic. Mě zadarmo nedá nikdo nic, takže...
mypower.cz píše:Ja uz ted vlastne 4 roky studuju a zkoumam, jake to je (a to jsem clovek co cely zivot vyrustal v panelaku). Je to nekdy krute, ale nekdy tezce nezavisle (ma to sva pro a proti, ale ty proti nejsou neresitelne, a clovek se musi naucit je zvladat v naproste pohode - priznavam ze se mam jeste co ucit a nektere veci zvladat - to musim jeste dopilovat - ale to se podda). Cim dal vic veci me prestava vadit, ze je tak drahych, a cim dal drazsich, protoze je prestavam potrebovat. Nejsem na nich zavisly. A tohle je ta nejvetsi hodnota - naucit se a umet byt nezavisly .. hodnota penezmi nevycislitelna.
JiříK píše:Takže začnu dělat věc, o které jsem tvrdil, že se k ní nesnížím: Tankovat budu za XXX,40.
mypower.cz píše:Odedneska na UNICORN zvysoka .... a jezdim o 150 metru vzdalenejsi MAKRO, kde mam benal o cosi levnejsi diky karte od MAKRA... fuuuuuuuuu ..
Uživatelé procházející toto fórum: Applebot [Bot], CC [Bot] a 1 návštěvník