Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned bře 26, 2023 6:20 am
solarni-panely.cz píše:Není tedy na čase naučit se používat i složitější věci?
vlkazajac píše:Ešte raz chcem prejaviť svoj rešpekt k značke Studer.
Cítite sa ako fundovaný a zainteresovaný obchodník schopný objasniť nám príčiny, pre ktoré bol z "diamantu" v Švajčiarskych Alpách - z chaty Monte Rossa Huette - demontovaný Studer ? Pre informáciu nášmu foru uvádzam, že sídlo firmy je v nedalekom Sione.
fugas píše:mypower: S tím souhlasím.Ale to není nutnost,ale chyba konstrukce systému.Beru mechanika a uklízečku.Bez těch by to opravdu nešlo.Mechanik 150,uklízečka 100 a ti ostatní po zásluze po 50 a jsme o 200 levnější.Ale ono je to spíš mechanik 100,uklízečka 80.Peníze z daní jdou všemi směry,jen ne v zájmu poplatníka.Nehledě na to že majitel servisu si z daní odepíše i toaletní papír.Potřebuji opravit auto s čímž nikterak nesouvisí bohaté vyživování obchodních zástupců z mojí strany.Ať se uživí sami,já potřebuji mechanika.Za další by mělo být v zájmu každého majitele firmy být ve svém a neplatit tak nájem a nalákat na lepší ceny.Mě platí zaměstnavatel za odvedenou práci.Že se mi porouchalo auto a nemohu do práce přijet ho opravdu nerozpláče,stejně jako mě nezajímá co se rozbije majiteli autoservisu.Taktéž mi neplatí naftu ani parkovné.
Do servisu přivezu práci dotyčným až pod nos.Platím tam i bádání mechanika,který neví co je příčinou poruchy i několik hodin.Takového mechanika považuji za zcela neschopného a nevidím důvod být odírán.To bych mohl dávat paní od sousedů 100 na hodinu aby bezcílně zírala do mého motorového prostoru a ušetřil bych 450.Takže za co 550 na hodinu? Za co?No 250 včetně daně mechanikovi a uklízečce a zbytek neproduktivním darmožroutům.
Proto se neštítím o své auto ušpinit a věnovat mu sobotu.Ale musel jsem se lecos učit a pohleat,to je fakt.
vlkazajac píše:Ten prospekt zodpovedá dobe krátko po realizácii. Po Studeri sa tam vystriedal Victron a mám dojem, že aj Midnight. Ked bude viac času, pokúsim sa to v mojich datach dohľadať a upresniť. Skutočne by bolo zaujímavé poznať dôvody výmen.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků