Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 22, 2023 8:30 pm
brumlaj píše:Ono totiž Ti nesedí těch 200W a za den 2,5 kWh, ani po vydělení 3 měniči...... takže dík aspoň za upřesnění.
Varna deska je kombinace. Plyn a indukce.
Kecy. Zadna technologie neni neprustrelna.....
abrams píše:Dotaz Richarde ,budou mimo jejich primárního účelu výroby el. sloužit i co by střešní krytina ? Nebo pod nimi bude klasická střeha (dovedl bych si představit nějaký levný systém typu vlnitý plech - když bude zakrytý pohlednějšími
) ?
mrDragon píše:Privatni elektrarny myslíte takove jako si tady chcete nechat poradit ?
ja myslel trouba elektrina , varna deska plyn
vaši odpoved chapu trouba neznama, varna deska má plyn a indukci neznámích výkonů a počtů
jeskyne- dobra jedná se o žert . podobny jako když tlustemu co nestiha řeknete - tak neřer,
Kecy. Zadna technologie neni neprustrelna.....
a jsme zase u te založní 1x25A
ja osobně si jeskyni představuju uplně bez El
možna bych začal znovu, a ne z vas neco tahat dam jedinou radu a zkusím to napsat jak pro pitomce a ne na 5x
ujasněte si jake chcete spotřebiče, jak často pojedou a jejich soubeh (spotrebiče jedou zaroven tj. ve stejny okamžik) pak teprve mužete neco planovat bavit se o množství, a tipu střídačů, baterek,... je trosku brzo
omlouvam se lidem tady, že takovedle veci musim řešit, třeba jsem si s panem jen nesedl, nepochopili jsme se. ale to at si rozhodne radeji každý sam. podle meho pán nepochopil na co se ptam.
jinak pro admina-pokud se nelibim smažte mi profil, jen bych požadal dejte to vědet na mail. a hlavně "skartujte/smažte" vše co o mě a ode mě máte.
Vy si myslite, ze jsem/nebo jsme totalni amateri a jeste nemame paru o bezne a spickove spotrebe? Ujistuji vas, ze mame.
mrDragon píše:takže jo, vlakno je o chlubení. možna jsem chtel radit kde o to clovek nestojí
jen takove malé, první otazka byla o spotřebe napsal jste 15kWh. pak pořadneni nic
ted se snažíte vnutit že je zname max 15kW špičkový přkon (kde jste to napsal předtim? )
představil jste FVE na střeše 10-15Kwp , 30kwh baterky, 3x victron quattro 5nebo 8 kw,....
ale co planujete napajet a jak , tu z vás taham od prvního dotazu a odpoved žadná![]()
nebo jste si mel napsat pořadnou prezentaci a zamknout jí . vy jste ošidil obe varianty .
píšete že mate 2-3 full time jobs , zkuste delat jednu a pořadně .
PetaJoule píše:
Obavam se, ze ted uz by patrilo opravdu hodne malevolentni interpretace k tomu nepochopit zdanlive "nesedici cisla".
Richard
Zkuste prosím toto upresnit. Vetší strídače obvykle mají možnost v malém rozsahu nastavit, v jakém účinníku hodlají dodávat, zda kapacitní/induktivní.gupa píše:Důvodem těchto změn v konstrukci nejmenovaného výrobce je ta, že u inteligentních elektroměrů jalovinu, kterou to neodebírá, se účtuje zakázníkovi jako spotřeba navíc v kWh. To je situace v dané zemi výrobce, kdy spotřebitelé prostě musí platit i za jalovinu, kterou nechají v DS neodebranou.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků