Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř čer 07, 2023 5:48 pm
No a to je právě ten problém, kdo platil tomu ČEZu aby dosáhnul takového nehorázného zisku? Mám na mysli při započtení "investic" které např. na balkáně "realizoval"? Proč mám platit skrzeva ČEZ vyrovnání nerovných podmínek Světlíkovi a Mitalovi? Nestačí už rozdíl cen distribuce VN a NN? Prvnímu z těch co mám v hubě by se (jak sám prohlásil) o celou polovinu zvýšil zisk(!!!!), měl-li by ceny elektřiny jako podniky v DE(položkově, ne nominálně). Já jim na jejich zisky víteco, mne zajímá ten můj. Najednou neplatí měřit všem "dle jejich zásluh"? Zase zde budeme mít jedny "rovné" a jiné "rovnější"?honzasl píše:A rozpočet státu dostal loni 15 miliard právě z nenáviděného ČEZu jako dividendu. Svět není černobílý.......
abrams píše:námi volení zástupci neslouží nám , ale proti nám
mypower.cz píše:abrams píše:námi volení zástupci neslouží nám , ale proti nám
Námi volení?Myslis tu mensinu ktera preci jen sla k volbam a z toho (v pomeru k poctu obyvatel CR) ta zanedbatelna hrstka lidi, ktera volila tamty lidi co jsou ted u moci ? Teda ..
brumlaj píše:Hmm, odezdikezdismus. Lidi si holt vybrali ten ekonomismus tak proč jej neaplikovat na lenost lidí zvednout prdel a dojít volit? Proč něco povinného? Já se snažil najít pro lidi motivaci. Nechceš volit? Jsi ochoten za svou volbu nevolit zaplatit? tak nevol.... Jenže to neprojde, to by vyhrávali volby úsviti a to se nikomu nemůže hodit. Proto to nezavedou.
abrams píše:a dokud se nezvedne alespoň část těch ubrblanejch 70% nevoličů , tak se budeme stále dokola babrat v obludným kruhu.
mypower.cz píše:abrams píše:a dokud se nezvedne alespoň část těch ubrblanejch 70% nevoličů , tak se budeme stále dokola babrat v obludným kruhu.
A když se zvednou tak mají ve volebních místnostech udělat co přesně? No jistě, vhodit lístek do urny. A jaký?
abrams píše:Takový o kterým se domnívají že je správný , jiný než který představuje důvod jejech nasranosti . Nevolič v podstatě volí vítěze ať mu fandil či nikoli. A pokud se mu výsledek nelíbí , jeho smůla že nedal najevo svůj názor vhození vístku .
abrams píše:PS. Tvé příspěvky s háčky a čárkami se nevyskytují často.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků