Po proběhnuvší diskuzi jsem dospěl k závěru, že by bylo vysoce zajímavé prozkoumat veřejné mínění na větším vzorku lidí, než je možno takto učiniti prostřednictvím tohoto fóra a připravil jsem a dávám zde k dispozici dotazník, který by bylo vhodné vytisknout v náležitém počtu a nechat vyplnit větším množstvím lidí za účelem získání bezpochyby užitečných a objektivních informací.
Pokud se někdo pohybuje například ve školství a má možnost tyto dotazníky dát k dispozici pro vyplnění studentům v učebnách, pracovníkům ve firmách, či lidem, se kterými se setkávají, bude to zcela jistě přínosné.
Za jednotlivé odpovědi například zdejších uživatelů tohoto fóra zde v tomto tématu budeme rovněž jistě všichni vděčni.
Dotazník určený přímo pro tisk je ve formátu PDF k dispozici zde jako příloha: Všechny materiály v různých formátech týkající se tohoto dotazníku naleznete zde:
http://mypower.cz/docs/dotaznik/
Náhled dotazníku uvádím níže, pro tisk je vhodnější výše přiložený PDF:

Děkuji za vaši ochotu. Případné výsledky prosím zasílejte zde do toho vlákna a pokud bude zájem, je možno i vyplněné dotazníky předat a například zaslat na korespondenční adresu administrátora serveru (i když nejsem si jist, k čemu to bude dobré, pokud se výsledek dozvíme zde na fóru), nebo záleží na vašem rozhodnutí, co s takto zjištěným výsledkem průzkumu učiníte.
PS: Předem upozorňuji, že jako administrátor zdejšího fóra si v žádném případě nepředstavuji, že průzkum dopadne ve prospěch tematiky tohoto fóra, právě naopak. Jsem ale přesvědčen, že se dozvíme zcela různá vnímání názorů na tvrzení v tomto dotazníku a že to s vysokou pravděpodobností nebude ani tak ani tak, spíše napůl, protože každému vyhovuje něco jiného v konkrétní situaci a v konkrétní době a s aktuálními možnostmi, čehož jsem si plně vědom.