mypower.cz píše:Kdo má jeden jediný bitcoin se právě teď stal milionářem.
https://www.youtube.com/watch?v=u2M09ZxNJd8
Pokud prodal, jinak to může být za týden jinak...
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát led 27, 2023 4:51 am
mypower.cz píše:Kdo má jeden jediný bitcoin se právě teď stal milionářem.
https://www.youtube.com/watch?v=u2M09ZxNJd8
kodl69 píše:Když to ještě byla hračka k ničemu (cca 10-11 let zpátky) jsem na pracovním pc vytěžil cca 10btc. Pak jsem zahodil disk a nějakej klíč, navíc strašně dlouhej, mě netrápil, ten jsem zapomněl hned po zadání, prostě jsem si to tehdy zkusil. Ale hlavu si z toho nedělám, kdybych je měl dodnes, tak bych si připadal, že jsem o ty prachy někoho obral, což tak ve výsledku bude, někdo vydělá a někdo těžce prodělá.
Dolfinho píše:Chlapi a je mezi vámi nějaký milionář?
kodl69 píše:V klidu, jenom jsem napsal svůj názor, kterej dneska už leckdo ani nedokáže pochopit. Pro ti době "kdy všechno stálo za hovno" se doba změnila na "co všechno jsi schopen udělat kvůli penězům" . Obvykle to dopadne tak, že velcí investoři prodělají něco málo, co si jinde doženou, ale odnesou to malí investoři, to je princip fungování všech burz, bank, států, vlastně celýho totohle světa.
Tak za to kup Teslu. Třeba se nebudou zajímat o to, odkud jsi na to vzal. Předpokládám, že se budou zajímat o vyplácení do FIATu.matobabetak píše:otazka do buducna je skor ako riesit dane kedze na slovensku mame 35 -39 percent na kryptomeny ...
riesil to niekdo ? jedina moznost ako mat pokoj je zmenaren ktora nevyzaduje overenie, pomenit to sem tam a poslat si do do bankomatu na bitcoin kde su vybery do urcitej sumy anonymne ...
ale este som nasiel v zakone aj to ze ak sa krypto daruje neplati sa dan, takisto ten kdo dar dostane a hned ho preda cize nevykaze zisk nemal by platit dan . idealne ak je to v rodine .
pride mi to ako okradanie ak niekdo nieco zarobi a stat chce hned z toho skoro polovicu
redcrown píše:Tak za to kup Teslu. Třeba se nebudou zajímat o to, odkud jsi na to vzal. Předpokládám, že se budou zajímat o vyplácení do FIATu.matobabetak píše:otazka do buducna je skor ako riesit dane kedze na slovensku mame 35 -39 percent na kryptomeny ...
riesil to niekdo ? jedina moznost ako mat pokoj je zmenaren ktora nevyzaduje overenie, pomenit to sem tam a poslat si do do bankomatu na bitcoin kde su vybery do urcitej sumy anonymne ...
ale este som nasiel v zakone aj to ze ak sa krypto daruje neplati sa dan, takisto ten kdo dar dostane a hned ho preda cize nevykaze zisk nemal by platit dan . idealne ak je to v rodine .
pride mi to ako okradanie ak niekdo nieco zarobi a stat chce hned z toho skoro polovicu
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků