Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 27, 2023 11:36 pm
mypower.cz píše:
vubec se mi to nelibi. Navic jsem zjistil, ze na vystupnich svorkach pro zatez neni zadne napeti. Nastaveni timerů (funkce EP Solaru, ktera by vystupni napeti na svorkach pro pripojeni zateze mela ovlivnovat) je na Disabled. I prvni i druhy timer, presto na vystupu pro zatez neni zadne napeti. Do toho tyhle diry.. Ja nevim, ja to vidim na reklamaci. Co doporucuji ostatni?
luge píše:Máš nastavený mod 17?
4. Manual Mode
This mode is to turn on/off the load by Setting Switch.
miroc píše:vata píše:Mě ty napěťové průběhy připomínají přechod regulátoru z absorpce do floatu, kdy se skokově sníží napětí na baterii z absorpčního (u mne něco přes 14) na udržovací (u mne 13,7). Čili nic co by se dít nemělo....
Asi to bude nejak tak, ale ja by som potreboval, aby sa akumulator nabijal pokial mozno co najdlhsie, maximalnym prudom a napatim do 29V. Ta baterka v skutocnosti nie je nabita, ale EPSolar si to neviem preco mysli.
luge píše:Musíš namačkať 17 bliká potom ho podrž kým neprestane blikať.
Potom to tlacitko funguje on/off na zatez.
mypower.cz píše:luge píše:Musíš namačkať 17 bliká potom ho podrž kým neprestane blikať.
Potom to tlacitko funguje on/off na zatez.
Na timeru 1 mam ted volbu 17, drzel jsem tlacitko, led pro indikaci modu prestala blikat, ale po zmacknuti tlacitka jsem opet na volbe modu a muzu se domackat na typ baterii, timer 1 nebo timer 2. Chtel jsem na timeru 2 nastavit taky 17ku ale nepustilo me to. Mod "n" nesel zmenit. Chapu to tedy tak, ze mod 17 je mozne nastavit jen na jednom z timeru, na druhem se nastaveni zakaze. No a pak jsem vzal voltmetr a na vystupnich svorkach pro zatez je 27V, coz by ted po ranu sedelo (vyslo slunce).
Dobra tedy, tenhle problem bychom meli vyresen, zbyva tedy prijit na ty diry, jejich pricinu (pokud je to chyba), nebo jejich vyznam (pokud je to vlastnost).
To vata: nekopiroval prud zataze. Daval asi len jednu tretinu. Prud zataze bol okolo 30A. Ja potrebujem, aby boost bol dlhsi, ta baterka urcite nie je este nabita. Preco dve hodiny? Neda sa s tym nieco robit?
mypower.cz píše:Po dlouhe dobe dalsi dira v dobjeni, ktere jsem si vsiml...
Ja mam takovy pocit, ze jak varic vypnul sam od sebe (termostatem) a zacal fungovat v prerusovanem rezimu, tak se na baterkach pri jednom z vypnuti udelalo prepeti, EP solary to prepiskly a software v obou zareagoval tak, ze snizil proud z panelu na uplnou 0. Po poklesu napeti na baterkach pod urcitou mez zacal jeden dobijet, a pridal se druhy.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků