Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 8:16 am
Displej umim prodat, ale zatim ho nikdo nechtel, protoze stoji kolem 100 euro na 60A a 75euro na 45A. Pc umi u Tristaru 60A zobrazit aktualni i stara data, i kdyz tuhle investici neudelate.SJM píše:
dedo píše:Dovezené, zapojené, odskúšané, funguje. Hurá!
Súhlasím s vatou, že MSView je podivný kus softu, pre mňa tak neintuitívny, ako nový MS Word.
Možno by sa oplatilo osloviť výrobcu, či by nedodal konfiguračný súbor pre NiCd. Neskúsil to už niekto?
Budem experimentovať s custom nastaveniami; prvý poldeň som nastavil bat. typ 7, nech trochu vybuble elektrolyt - pán ním pri repasovaní nešetril.
Drobek.Petr píše:Zdravim vsechny. Do 15.6.2012 jsou v shopu zajimave ceny na nektere Fv panely a nova sada panely s regulatorem. Pekny den Vsem. Drobek
mypower.cz píše:Drobek.Petr píše:Zdravim vsechny. Do 15.6.2012 jsou v shopu zajimave ceny na nektere Fv panely a nova sada panely s regulatorem. Pekny den Vsem. Drobek
Technická: jak se ceny panelu tykaji tematu "MorningStar TriStar MPPT controler 60A" ? Prosim bud se drzme tematu, nebo zalozme nove vlakno aby nam tu nevznikal chaos. V tuto chvili mi prijde ze se tema MorningStar TriStar MPPT controler 60A zmenilo na inzerci shopu 1alphasolar.eu. Co na to ostatni?
Drobek.Petr píše:Domnivam se, ze vzhledem k tomu, ze k panelum je treba dobry regulator a tim je podle ohlasu jednoznacne Tristar MPPT, tak jsem nabidl sadu 4panelu a Tristar, dokud mi to ceny dodavatele umoznuji. A s kym jinym bych se mel o tuto dobrou zpravu podelit, nez s uzivateli fora? Pokud je zajem dostat fotovoltaiku mezi lidi, tak nejlepe to pujde s levnejsimi panely a ty se daji jednoznacne koupit zrovna nyni na http://www.1alphasolar.eu. s polecne s Tristarem MPPT za akcni cenu 1149 euro bez DPH. nabidka je ale pochopitelne sirsi.
Drobek
drama píše:Poustet prebytky do bojleru pomoci rele je neefektivni. Bud prijdete o vykon (sepnete az po absorbci), nebo budou trpet baterie (neprojdou absorbci). Tedy toto plati hlavne pro olovo.
Drobek.Petr píše:...dokud mi to ceny dodavatele umoznuji. A s kym jinym bych se mel o tuto dobrou zpravu podelit, nez s uzivateli fora? Pokud je zajem dostat fotovoltaiku mezi lidi, tak nejlepe to pujde s levnejsimi panely a ty se daji jednoznacne koupit zrovna nyni na...
Drobek
Antonio píše:Vata , hovoríš mi z duše... Toto forum bolo pre mňa ako balzam . Ale agresivita obchodu /samozrejme nutná/ ma akosi začína rozlaďovať....
Havlas píše:Dotaz nebo úvaha, je pro MS Tristar 60A dlouhodobě škodlivé, když do něj teče víc než 60A , teoreticky třeba 70A a Tristar proud udržuje na 60,5A? Zatím jenom generuje alarm current limiting ale funguje normálně dál. Díky.
Havlas píše:Dotaz nebo úvaha, je pro MS Tristar 60A dlouhodobě škodlivé, když do něj teče víc než 60A , teoreticky třeba 70A a Tristar proud udržuje na 60,5A? Zatím jenom generuje alarm current limiting ale funguje normálně dál. Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků