Panely byly připojené. Říkal jsem si, že v noci to nemůže vadit, když jsem podobnou věc provedl i ve dne pod sluncem. Asi to vadí. Nechť je to poučením pro ostatní...
Každopádně Morningstar nemá chybu:
Popis reklamace: zkráceno
Mail na ostrovní elektrárny.cz " odešel mi Tristar, držíte záruku 5let jako Morningstar?
Několik dní žádná odpověď. Možná je Palča na dovolené, nedělám z toho žádné závěry.
Mail na tech support Morningstaru "shořel mi Tristar. Stalo se to tak a tak... Konfigurace ta a ta ...
odpověď, píše Joe z Morningstaru: Ahoj Oto, je nám líto problémů, co naše zařízení způsobilo. Tebou popsané pole panelů neznáme, jaké je max. napětí v zimě. Jen pro jistotu, aby se problém neopakoval. Náhradní přístroj nemůžu poslat protože nevím, která část tvojí adresy je ulice.
Píšu: napětí naprázdno v zimním ránu 120-130V. Ulice ta a ta...
Joe píše: Vystavil jsem RMAčko a náhradní přístroj dostaneš v nejbližší době. Oceníme, pokud ekologicky zlikviduješ poškozený přístroj ....
Ono se to jednoduše chválí, když Joe dělá co má na práci a z regálu vydá a hodí do pošty náhradního tristara. Ale bylo by hezké, kdyby to tak bylo vždycky.
Snad jsem svojí šťastnou karmu nevyčerpal na Tristara