Ja stouto firmu jsem krajně nespokojen!!
1) sem tam kupoval vanoční darek,poslali mě to brzo ale ve firmě v expedici tam mají na balení zaměstnané blondyny,muj darek pro rodinu.Na balíku kde ine firmy před tisknou adresu tak tady použijí fakturu kde sy kdokoliv přečte co balík obsahuje a take i přimo ceny,to se mi zdá krajně neprofesialí hlavně při Vanočních darcích.
Tak misto překvapení jsem měl co vysvětlovat.manželce.prostě pruser
2)obědnane zboží byl GPS locator ,chci ho použít na elektrokolo GT104 a chtěl jsem ktem koupit i zdroj ktery je přimo dělaný k temuto výrobku podle nabidky je 36V akorat k mojemu kolu.požadovaný vyrobek přišel ale kluci z činy na něm napsali 12-24V tak nevím.
http://www.i4wifi.cz/instalacni-nabijec ... d2691.html3)kdyš chcete stouto firmu se nějak poradit ,tak se Vám ozve sice přijemný hlas ale lautr k ničem. OnaVám není schopna nic poradit .a odkazala ně pokud se chci na něco zeptat tak jen přes email,tak nezjistite nic ,paní klidně by mohla prodavat rohlíky a nohla by uvolit misto pro teho člověka ,ktereho to baví a děla lepší jméno teto firmě.
Chtěl jsem u teto firmy koupit do mojí FV akumulatory ale určitě to z tehoto duvodu neudělám.