Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 28, 2023 8:13 pm
brin píše:Jeden už mám rezervovaný jáPřesně toto mám v plánu. Ale až najedu 100 kkm. A jde to. Výměna battery packu v i3 je otázka hodinky. Pár šroubů, pár konektorů, vypustit chladivo, odpojit hadice, vyndat, najet s druhou baterkou, všechno připojit a napustit a pak přehrát FW. To všechno lze udělat pomocí ISTA+ doma přes kabel. I když tam může být problém s registrací už použité baterky, ale i to jde obejít.
brin píše:Nám taky. Manželka i já s tím vozíme dvojčata do školky a ona s tím bude jezdit každý den 70 km celkem do práceUž takhle máme nájezd 25 tisíc ročně... Nicméně pozor na spolehlivost. Já už měnil dva vícecestné ventily (13000 Kč) a zdá se, že odešel A/C kompresor, to snad půjde na kulanci, jinak nemá smysl to opravovat.
diablo007 píše:To soudruzi tak nějak nevymysleli za auto bez vyhřívaných sedaček nechá baterky mrznout . Ta logika že jen vyhřívané sedačky mají vyhřívání baterie mi uniká
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků