Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát kvě 20, 2022 5:40 pm
ota píše:Ja bych se jich ujal.
Vitek píše:Ahoj VVÚ daruje kombinovaný bojler 125 l horizontalni dražice OKCL ( myslím ležatý ) 1,5 kW suchá spirála R.V. 2006-8 tuším. štítek mohu nafotit. Součástí je uzavírací ventil a přetlakový ventil. vypadá fajn, kolik tam je kamene nevim voda byla braná z vlastní 3m studny tzn měkká voda.
Používaný za poslední 2 roky denně, předtím nevím.
nutná vlastní demontáž ze sklepa a výnos pryč. včetně držáků na zdi- notno vlastní demontáž.
Daruji za odvoz případně něčeho pitného.
Odpověď na inzerát prosím zde ! ne do SZ !!
V.
camel1cz píše:Sběrný dvůr? ...taky zdarma.
Vitek píše:camel1cz píše:Sběrný dvůr? ...taky zdarma.
Na sberny dvur to nepatri jeste je v dobry kondici....
NOPARasito píše:Vitek píše:camel1cz píše:Sběrný dvůr? ...taky zdarma.
Na sberny dvur to nepatri jeste je v dobry kondici....
Je to vcetne konzol a telesa co tam je videt??
Ja to klidne vemu, ale cas bude cca. nevim ;-((.
Aspon bude zaminka k navsteve. K Youdovi jsem taky zajel a byla to prijemna navsteva![]()
Sbernej dvur nee, to nedopustim.
Vitek píše:NOPARasito píše:Vitek píše:Je to vcetne konzol a telesa co tam je videt??
Ja to klidne vemu, ale cas bude cca. nevim ;-((.
Aspon bude zaminka k navsteve. K Youdovi jsem taky zajel a byla to prijemna navsteva![]()
Sbernej dvur nee, to nedopustim.
Bojler je zamluven pro Diabla, pokud si to nepřebere až za měsíc pojedu na moravu tak ti to do pohořelic osobně zavezu co ty na to Noparasito ? gut?
Kua ale psal sem vlastní odvoz takhle to odtaham zase ja kua.... no dobře co bych pro Vás kolegové neudělal....
těleso, konzoly, ventil, převlečné šroubení 4x atd...
komu se to i zadarmo zdá drahý tak necht zavítá do vodoinstalatérství a jde koupit teflonovou snuru a 4 3/4 palce šroubení![]()
a napište mi kolik jste museli soudruzi vysolit ...
hurvayz píše:Bojler je zamluven pro Diabla, pokud si to nepřebere až za měsíc pojedu na moravu tak ti to do pohořelic osobně zavezu co ty na to Noparasito ? gut?
A pane Vít, co jedeš na moravu, co když Tě tu nechceme?
hurvayz píše:To je hodný pán, von snad není ani z Čech
hurvayz píše:To je hodný pán, von snad není ani z Čech
((Chtěl jsem napsat čecháček ale zase bych dostal negativy tak jsem to hnusné slovo nepoužil))
hurvayz píše:Kór když jeden je původem Moravák..
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků