tak jsem to dodělal a otestoval všechny... nebýt toho že jsem u jedne brnknul plusem baterky nekam do desky a prestal fungovat (byl to ten prvni funkcni kus) tak jely vsechny. Teda jeden display funguje ob radek, ale to neni ma vina.
K Dispozici 8 kusu komplet vcetne bodovacich 10mm kabelu asi 50cm dlouhych zakoncenych bodovacim perem s vymenym hrotem.
Minule to stalo 850kc + 300 kabely s hroty. Tentokrat jsem mel drazsi desky, ale levnejsi hlinik a misto 16ky medi jsem pouzil jen 10. Cenu v nákladech tedy nemám spocitanou, ale odhaduji to podle minule o 100kc mene na 1050kc. Pokud mi nekdo chce poslat vic za moji praci budu samozrejmne rad, ale tuto cast nechavam na dobrovolnosti kazdeho.
Co se tyka dopravy byl bych rad kdyby to slo vsude pres zasilkovnu - mam to kousek a je to myslim jen 65kc za postovny.
Ted tedy prisla ta chvile aby zajemci poslali PM se svoji adresou a telefonem, a castku podle sebe + postu na ucet 115-203210227/0100 a do zpravy pro prijemce napiste "MyPower *jmeno_na_foru" - prosim nepiste prijmeni minule jsem tam mel 2 lidi se stejnym prijmenim a jeje to byl zmatek