Velmi frustrující jsem dostal skóre 1563, dobře, ale co to znamená? Prohledávám vaši znalostní základnu v podstatě, že čím vyšší skóre, tím lepší. Ale co si také porovnat? Je to dobré nebo špatné? Koupil jsem vaši aplikaci a obdržel jsem číslo, které bylo vytrhnuto !!!!
I do not speak Czech. Translations are machine-based. Nemluvím česky. Překlady jsou strojové.
no možná to letos ještě stihnu... Včera jsem na tom zapracoval a chybí mi hliník, driver, mosfety a samice pinheadů. To jsou nějaké 2500 v penězích. Součástky objednám v týdnu, hroty mám doma taky, piny do nich ještě ne... Kabely a oka musím koupit...
Zdravím, mám vážný zájem, možno bez i s hroty. Práce a času si vážím a tak za to nabízím nabízím cenu materiálu x 2 + poštovné. V případě zájmu mohu nabídnou protihodnotou nový PC materiál dle výběru. Pokud je stl na "krabku", mužu vytisknout (ABS).
krabičku na to úplně nedoporučuji. Ono to docela hřeje a pokud s tím někdo chcete dělat 40+ svárů najednou bez pauzy doporučuji to spíše ofukovat.
Abych řekl pravdu nemám cenu proti minule přepočítanou a nemám ještě všechny díly. Bude to o pár korun dražší, protože minule jsem pcb měl za 2 dolary a teď za normální cenu. Rozdíl bude ale i tak asi max v desetikorunách. Co jsem ještě zapomněl koupit jsou šroubky a matky na mosfety a to musím jít koupit brzy, protože minule to místní železářství (vrabec) nemělo skladem.
Nejsou skladem mosfety, našel jsem z minula nějaký zbytek a mám jeden kus v provozu.
Desky s elektronikou jsou hotové všechny, arduina naprogramované. Nahrál jsem tam verzi 3.3.4 a funguje to dle očekávání.
Kabely a držáky bodovacích hrotů mám taky hotové, nedorazily zatím bodovací jehly do těch hrotů - objednal jsem jich 5, protože jsem si myslel že budou v páru a ono ne a přišel zatím jen jeden...
Nicméně jedna je tedy hotová, pokud je tu někdo kdo na to vyloženě čeká a něco vám kvůli tomu stojí napište mi...
nevedel by niekdo poradit, prišla mi bodovacka z ciny na dc 12-16v... chvilu sla a potom odpalilo tranzistory. je to z tych jednoduchyxh kde opries a ono da impulz. ake by som tam mohol dat?