Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 5:30 pm
macherko píše:Ahojte: Chcem sa informovat mam panely nahodene no streche 280Wp 10 ks v serii . Prosim Vas ake istenie dat ked budem tahat kabel pre FT 6mm prierez zo strechy domu cez poval cca 12metrov. Dakujem Vam . 2x/10Amper AC istic sa mi zda velmi malo ... Aby nenastal pri odpojovani obluk ...
Maximálny výkon (Pmax) 280W
Napätie naprázdno (Voc) 38.6V
Skratový prúd (Isc) 9.31A
Maximálne napätie (Vmp) 31.5V
Maximálny prúd (Imp) 8.89A
Účinnosť (%): 17.21
Výkonová tolerancia (%): +3%
Rozklikni si ten odkaz v mém předchozím příspěvku, je to link na 150A ploché pojistky na malé napětí za celkem nevelký peníz. Kup si k tomu M8 šrouby, matice, podložky a očka na kabel kterým to budeš připojovat (alespoň 35mm2) k Axpertu. Případně n342a je černé provedení kabelu. Ta očka normálně šroubem přimontuj k té pojistce.ranemec píše:takže od panelu nechat DC-20A a k baterii dát DC-125A--to jsem ani nenašel--máš nějaký tip.?
brumlaj píše:Rozklikni si ten odkaz v mém předchozím příspěvku, je to link na 150A ploché pojistky na malé napětí za celkem nevelký peníz. Kup si k tomu M8 šrouby, matice, podložky a očka na kabel kterým to budeš připojovat (alespoň 35mm2) k Axpertu. Případně n342a je černé provedení kabelu. Ta očka normálně šroubem přimontuj k té pojistce.ranemec píše:takže od panelu nechat DC-20A a k baterii dát DC-125A--to jsem ani nenašel--máš nějaký tip.?
ranemec píše:brumlaj píše:Rozklikni si ten odkaz v mém předchozím příspěvku, je to link na 150A ploché pojistky na malé napětí za celkem nevelký peníz. Kup si k tomu M8 šrouby, matice, podložky a očka na kabel kterým to budeš připojovat (alespoň 35mm2) k Axpertu. Případně n342a je černé provedení kabelu. Ta očka normálně šroubem přimontuj k té pojistce.ranemec píše:takže od panelu nechat DC-20A a k baterii dát DC-125A--to jsem ani nenašel--máš nějaký tip.?
aha super,nevšiml jsem si že je tam link
rottenkiwi píše:A ešte tie autopoistky prskajú.
PavelR píše:To je celkem palba za ty victron pojistky.
A co takhle použít malé nožovky pn000 ? Hodnotou maji v charakteristice gG od 6 do 160A, jsou levné, všude k dostání. Pojistkový spodek taky není drahý. Dle katalogu oez jsou do 250V DC a odpojí 50kA zkrat.
Pokud by bylo třeba větších proudů tak PN1.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků