Osobně nemám pocit, že bych něco házel do jednoho pytle

Jen jsem popsal svoji zkušenost, nic víc. Možná je to opravdu jen odpad, taky proto jsem v jiném vlákně ptal na levný měnič, pravdou je, že potřebuji 15 - 17V a zas tak moc jsem se toho nedozvěděl

Ale pokud srovnávám tak Carspa se prodává za (narychlo vyhledané) za cca. 4.5k no a modrásek za cca. 14.5k. Je to asi 3x víc, ale je taky pravdou, že klimu 850W (žádný soft start) jeden měnič nedal ani omylem a druhý ač se sřapčí ji dává. Toto je prostě moje zkušenost, tak napište svoji

I ty špatné i ty dobré a taky co je to zač. Ať je vidět jestli je to otázka štěstí a nebo jestli jsou to výrobky které za to stojí. Jistě existuje spousta dalších výrobků ať už vyrobených kdekoli. Tak se o zkušenost podělte, jistě ne jenom já jsem zvědavý

A znovu zdůrazňuji, že mně osobně je naprosto jedno kdo to vyrobil, zajímá mne cena vs. životnost vs. výkon. A taky to aby to nebyla zmíněná loterie, trefím ten výrobek ze středy či pátku

To srovnání s trabantem je naprosto přesné. Sice houby komfort, ale v jednoduchosti je nejen krása, ale taky míň věcí co se pokazí. A přesto jezdí daleko komplikovanější O1 s TDI co mají mega

Dokázalo to bez GO motoru daleko jednodušší trabuko

Je to prostě o spoustě aspektů. Tak napište co a s jakým úspěchem a jak dlouho používáte a co zase svižně zařvalo

Teď to po sobě čtu a zjišťuji, že je to vlastně docela OT