Zdravím ,
však já nepíšu že by Axpert by na dvě věci , jen že pokud je předním faktorem výkon , ten se nedá okecat nějakýma puprnáklema vokolo . Svého času jem používal 2,5kW měnič a tak vím čeho je schopen a čeho už ne - nahradil sem jej 5kW a to stále na 26V , to už bylo úplně jiný kafe

ten byl schopen táhnout celej barák

. Přetížit se jej povedlo z počátku provozu jen 3x a to v důsledkem lidského faktoru

i to bylo ku prospěchu , od té doby ani jeden výpadek

. Podotýkám , 2,5kW jel jen od soumraku do úsvitu se zákazem spouštění vekých žroutů , kdežto 5kW jela s cílem nulového odběru el. z DS

i v době potřeby pustit silný spotřebič .
AD rozbité čínské měniče , pokud vím , v drtivé většině případů se jedná o LF PJ s integrovanou nabíječkou . Mám dojem že by se zde našlo víc sfajrovaných Tristárů než HF čínských měničů výše zmíněné konstrukce

.
Nepopírám že jejich achilovou patou můžou být HV kondenzátory , což nepovažuji za směrodatný argument proč je nekupovat , tímto nedostatkem (pro byznys stěžejní výhodou

) trpí veškerá elektronika na trhu . Výměna kondrů za lepší a to i klidně preventivně mě připadá přívětívější než peripetie majitelů LF měničů kterým kvůli zdrbaný funkci UPS lítají tranzistory po místnosti

.
Elektronům zdar