Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon úno 06, 2023 5:04 am
Hi Petr,
Thank you for your inquiry as well as your choice of Mean Well’s products. In principle, the communication protocol is considered a confidential document, and unfortunately we are not able to reveal it. Nevertheless, we’d like to recommend you IRC module (IRC 1 or 2) for monitor and control purpose. Please refer to the attached spec.
Could you kindly inform us from which distributor you’ve purchased the goods? Thank you.
Please feel free to contact us if you have any further questions and queries. Thank you.
Kind regards,
ecentrum píše:nemáte někdo software "MEANWELL TNTS Series Inverter" pro komunikaci s PC?
a případně schéma Dálkového ovládání IRC2 pro MeanWell TS
vanous píše:ecentrum píše:nemáte někdo software "MEANWELL TNTS Series Inverter" pro komunikaci s PC?
a případně schéma Dálkového ovládání IRC2 pro MeanWell TS
schéma kabelu v pdf ^^^
to irc2 bude mít v sobě nějaký jednočip...
bourbon píše:software lze najít mám ho nainstalovaný a kabel jsem zvládnul také sám,problémy byly s redukcí RS portu ale jde to zvládnout.Protože jsem přišel o hard disk musím si to vše dohledávat znovu.Jestli bude zájem tak to sem šoupnu až bude chvilka času.mmch jestli někdo umí vycucat data z poškozeného hard disku do notebooku HP 6670ec tak se mi prosím ozvěte.
předem dík
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků