Stránka 1 z 1

CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: pon lis 11, 2013 11:15 am
od MulderSk
zdravim neviete co moze sposobovat cvakanie ups az sa niekedy vypne a apnemu ju az na treti krat mam 1,5 K cisty sinus menic a za im mam este ups lebo mam len rucne prepajanie na verejnu siet tak aby mi nevyplo pc a telku tak ked sa prepne na UPS idem manualne prepnut siet ked zapnem tv tak sa nic nedeje ale ked zapnem pc tak to zhadzuje UPS ale nie vzdy niekedy to nespravi mal som cisto novu 2kv UPS ta uz odisla i ked ta to nerobila mala nejaku elektroniku a nikdy necvakala len odisla :-) teraz mam 1Kv UPS a ta cvaka dik ak vie niekto poradit

Re: CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: pon lis 11, 2013 11:38 am
od LIX
Prepatie a mozno podpatie z menica. Vtedy sa ups prepne na zalohu, alebo sa uplne vypne.

Re: CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: pon lis 11, 2013 11:56 am
od tomas
Teď zrovna opravuji tento měnič:
http://www.hutermann.com/eshop/001/prod ... nn-hi3000u
a také v něm střílí výboje. Našel jsem tam proražený svitkový kondenzátor který je výstupu z měniče 230Vac je to přesně tento:
http://ru.aliexpress.com/item/630V-103J ... 77777.html
Ale jestli je tam nějaké relé (v UPS asi bude ) tak může dělat i relé potom je nutné hledat příčinu proč cvaká.

Re: CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: pon lis 11, 2013 11:59 am
od dracekvo
Bych třeba poradil, kdybych byl schopnej dekódovat otázku a co se děje. Sorry, ale napsat 5 rádků textu a nepoužít ani jednu čárku, nebo tečku.
Fakt nemám čas tu tohle luštit. :roll:

Re: CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: pon lis 11, 2013 2:10 pm
od pkougl
Moje malá UPS na termickém solaru taky cvaká, je to dáno pomalou reakcí na zatížení a velký střídač to asi nestíhá a sinusovka se mžikově zmenší a na to reaguje za tim zapojená UPS která na par vteřin převeme hru na sebe.
Pavel

Re: CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: pon lis 11, 2013 6:40 pm
od MulderSk
ono je to take zvlastne ,ked je pc zapnute a idem na DS a prepnem prepinacom sieti na solar tak sa nic nestane a ide ok potom sa napriklad pocitac uspi a ja ho prebudim tak uz zacne cvakat pripadne vypne UPS , ked som prepnuti na DS tak aj po prebudeni pc UPS necvaka robi to len ked idem na solar z menica . Kupil som novu UPS 2Kv bezala super ani raz to nespravila len po case prestala nejako fungovat ako keby nedobijala baterky skusil som aj vymenit baterky ale v tom to nebolo sory ze to takto rozpisujem samemu by sa mi to nechcelo take dlhe citat :-) ale stve ma to

Re: CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: pon lis 11, 2013 7:49 pm
od 007ToMMaS
Necvaká tá UPS preto keď je na ňu pripojený PC (cca 200-700W) podla používania a hardware. A televízor dajme tomu že 70Wa ešte ktovie čo. Ak je tá UPS s výkonom napr 500VA alebo 700VA. tak nieje trošku poddimenzovaná výkonovo? Tak keď má proste dosť "naložené" tak sa vypne.

Re: CVAKANIE UPS

PříspěvekNapsal: čtv lis 14, 2013 1:53 am
od MulderSk
Asi to bude tak meral som spotrebu pc malo okolo 300W ale ked nabieha tak tam bude nejake prudove zatazenie vysie TV je plazma 150cm ta mala okolo 270 W UPS ka je 1000VA preto som kupil novu 2000VA a chodilo to ok nikdy necvakla ani nevypla len po mesiaci odisla proste nenabija ako keby baterku tak neviem ci je to len nahoda a ze ci mozem prevadzkovat UPS ku za menicom ? vyreklamujem UPS a uvidim ako sa to potom prejavi .