bylo by dobre vychytat firmy, ktere se dokazou o zakaznika uzivajiciho komponenty pro FVE postarat. Mam za to ze bude pribyvat lidi, kteri budou energeticky zavisli sami na sobe a v pripade ze trebas brutalne klesne kapacita v bateriich az nezvykle rychle, tak ze firma zareaguje. Ono trebas podnikat bez el.en. v oboru IT jde tezko, nicmene elektriku si dokazu zaridit, to je ted po zkusenostech to nejmensi. Ja ocekaval ze kdyz je tam napsano poprodejni servis tak ze se mnou bude nekdo komunikovat. Stejna zalezitost jako bych byl pripojen k EONu, vypadla mistni trafostanice a nikdo z eonu by to neresil. U FVE mam aspon moznost kdyz se na me firma vysere, tak si to resit sam, tzn jit si koupit nove baterie jinde a zase zkusit. U eonu mam pravda maximalne tak moznost nadavat do telefonu at to nekdo rychle resi pac nemam elektriku v baraku a trafostanici ve vlastnictvi EONu tezko vlastnimi silami vymenim, kdezto ty baterie a panely i regulatory i kabely vlastnimi silami vymenit lze. To mi prijde u FVE docela vyhoda, ze si to clovek muze resit sam a necekat nez pohnou zadkama nekde

Takovy clovek na EONu kdyz se na neho EON vykasle jako FGForte na me, tak stejne mu nezbyde nez koupit centralu, a stejne pak i ty panely...
Psal jsem na FG dotaz jak to resit v pripade ze si tam baterie nechaji na testy, protoze nemam pripojku k DS a tak bez baterii to znamena, ze jsem pres noc bez elektriky. Jestli treba by byla mozna nejaka nahrada za tu dobu, protoze ostrovni FVE bez baterii je jaksi na kosoctverec. Chtelo by to mozna vychytat firmy, ktere se dokazou o zakaznika postarat a na ty se proste prioritne obracet. Kdybych mel nejaky zakladni kapital a cas na to, tak bych takovou firmu s chuti zalozil, ale tohle neni nic jednoducheho a verim ze takovych firem, ktere se dokazi o zakaznika postarat, protoze vi ze se na ne zase pak obrati, je spousta, jen mozna jsou schovane a nebo maji spokojenych zakazniku dostatek a nepotrebujou se ani velice rozsirovat.. kdo vi .. Mozna vytvorit tady téma s hodnocenim pristupu firem zabyvajicich se prodejem a servisem komponent tykajicich se FVE by nebyl na skodu.. ale zase aby se to nejak nezvrhlo.. co ja vim