Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 27, 2023 5:56 am
jfiala píše:bednar píše:Dobrý den,
Jak proběla registrace a zprovoznění monitoringu? Koupil jsem SPF3500ES stejnou cestou jako vy. Při registraci jsem zamrznul na tom, že nemám INSTALLER CODE. Tedy nemůžu zprovoznit monitoring přes WIFI dongle. Díky.
JF
Osobně jsem WiFi dongle nikdy nepřipojoval. Koupil jsem měnič bez a ihned po zapojení jsem zprovoznil RPi se SolarAssistantem a to je s měničem připojeno via. USB.
To funguje na jedničku. A mám to "pouze" na RPi zero.
Díky za odpověď!
Rozjel jsem to, byl to hrozný porod. Musela se tam dát čínská lokalizace, dongle překonfigurovat na čínský server z mezinárodního. Celý den jsem se s tím drbal. Podpora evropského trhu poměrně nízká.
Díky za tip na RPi možnost. O té jsem bohužel nevědel, tak jsem si přikoupil dongl. Přitom se jedno Raspberry váli nevyužívané doma...
yare píše:
Kvoli comu sa teda baterie vybijaju?
JardaP píše:Dobrý den.
Můžu poprosit o radu k Growatt SPF 5000 ES. Podařilo se vám u tohoto měniče zprovoznit monitoring pomocí kabelu USB nebo RJ 485?Testoval jsem asi 4 programy (PVKeeper,WatchPower,... ale nic. Mám win 10.Testováno na 3 pc.Můžete mě prosím poradit.
Děkuji.
yare píše:Zdravim,
neriesili ste niekto problem s pripojenou UPS na vystup menica?
Ked pozriem na logy pripojenej UPS tak vidim, ze ake keby sa
stracalo napatie a po chvily sa znovu obnovi. Ale samotna UPS
sa neprepne do stavu LOAD z baterky.
Pri prepnuti na DS sa to neprejavuje.
Menic bol v rezime Solar/Utility/Battery.
bednar píše:Na výstupu z Growatt mám z historických důvodů také zapojenou UPS a nic zvláštního nepozoruji. Ale je to nějaká historická APC 1000VA. Komunikaci s UPS zapojenou nemám. ¨
Dle výpisu z logu to ale vypadá spíše na chybu komunikace mezi UPS a PC ne ?
georg_cz píše:Ahoj, můžu poprosit zkušenosti s tímto měničem po delší době? Ví někdo jak je na tom jeho vlastní spotřeba a jak je na tom s hlučností? Někdo říká, že je poměrně dost hlučný.. Děkuju moc
georg_cz píše:Ahoj, můžu poprosit zkušenosti s tímto měničem po delší době? Ví někdo jak je na tom jeho vlastní spotřeba a jak je na tom s hlučností? Někdo říká, že je poměrně dost hlučný.. Děkuju moc
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků