Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob úno 04, 2023 9:35 am
tomas píše:RRR píše:Jak sám píšete, stav kdy distributoři nebudou chtít připojovat většinu nových fotovoltaických střešních instalací bude zřejmě pokračovat.
Vypadá to že už ne: http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-54379400-eru-se-postavil-na-stranu-solarniku-distributori-budou-pripojovat-male-zdroje-cez-je-proti
RRR píše:No já samozřejmě rozumím Vašim argumentům, ale tady se pořád řeší přetok do DS. Ten je samozřejmě nepřípustný, v tom se asi všichni shodneme. To o čem mluvím já je, že si myslím, že nelze využívat DS ani jako jakoukoliv podporu pro výrobnu, např. na nafázování střídačů nebo doplnění energie v případě nedostatku z FV, a to ani v případě, že se bude chovat vždy pouze jako spotřebič. ERÚ se k této problematice vyjádřil v dnes už ne zcela aktuálním sdělení ze dne 17.9.2010 http://eru.cz/user_data/files/sdelen%C3%AD_elektro/Sdeleni%20ERU_FVE_ostrovni%20provoz%202.pdf kde je vyloženě uvedeno: Pojem ostrovní provoz chápe ERÚ v tomto případě jako provoz energetických zařízení
(zdrojů a k nim připojených spotřebičů) prokazatelně galvanicky oddělených od elektrizační soustavy, a to nejenom spínacím nebo jistícím prvkem.. To podle mne znamená že celý ostrovní systém vč. spotřebičů nesmí být jakkoliv s DS spojen. Samozřejmě se celou dobu bavím o výrobně která nemá povolené připojení do DS od distributora, tedy mé. Jinak můj ostrovní (hybridní) měnič je VICTRON MultiPlus 48/5000/70 viz: http://www.victronenergy.cz/inverters-chargers/multiplus-12v-24v-48v-800va-3kva/. Licenci od ERÚ mám, připojení do DS jsem propásl o 2 dny po vyhlášení STOP-STAVu. V roce 2010 uzavřena smlouva s EON na zelený bonus, ten taky do konce roku bez problému proplácen. Od roku 2011 novela zákona 180 zrušila podporu ostrovním systémům, ale dnes v senátu projednán nový zákon, který by měl podporu opět navrátit. Tak uvidíme. Problém který se tady samozřejmě pořád řeší je jak přežít zimu a nejlevnější (pokud to jde) je samozřejmě podpora DS.
Zbyněk Mulač píše:Tak to zase máte pravdu, že Victron multiplus a quattro neumí dodávat přebytky do sítě, nicméně to lze ve spojení se síťovými měniči nastavit. Je tedy pravdou, že to není all in one.
...nabíjecí proud v řádu několika desítek amper žádné baterii ublížit nemůže, je-li splněna podmínka omezení napětí (nejčastěji 14,7V).
Zbyněk Mulač píše:Vesměs samozřejmě souhlasím. S nabíjením ovšem nikoli.
Jak je možné, že by proud tekl nekontrolovaně do baterií? Nabíjecí proces je omezen napětím, a dosud jsem neviděl jedinou baterii, která by tímto mohla být zničena. Jsou i výrobci, kteří proud neomezují, jediné co při rychlo nabíjení je třeba kontrolovat je teplota baterie napětí 15,6V na 12V baterii. Samozřejmě záleží na výrobci a na vlastnostech baterie, ale nabíjecí proud v řádu několika desítek amper žádné baterii ublížit nemůže, je-li splněna podmínka omezení napětí (nejčastěji 14,7V).
Zbyněk Mulač píše:to vata: přijde na to jaká ta teplotní kompenzace je, dělá se třeba -2-10mV/C na článek, počítá se od 20°C resp někdy od 25°C, kdy je korekce 0. Co se úbytků u VRLA týká, pokdu je nabíječ alespoň trochu normální tak s tím více méně problémy nezeznamenáváme, problém může nastat u staších baterií nebo tam, kde je na baterii ještě něco připojeno, pak nabíječ často neví, že má ukončit nabíjení, ale zase jde o typ nabíječe, pokud nemá časovou ochranu jednotlivých nabíjecích cyklů, nebo minimálně absobčního nabíjení může nastat problém. Baterie bude přebíjena, často se nafoukne, dojde k defotmaci desek, a k mezerám mezi nosičem a deskou a pak baterie přestává fungovat. Baterii doporučuju převážit před uvedením do činnosti a pak třeba po roce. Když vše funguje jak má, jsou úbytky velmi malé, téměř neměřitelné, ono to jinak nejde, ve VRLA bateriích není elektrolytu nazbyt.
Maximální nabíjecí proud už nechci rozebírat. Pokud si na svých nabíječích nastavíte 1/10C nic nezkazítePokud baterii potřebujete nabít ve výrazně kraším časovém úseku než 15hodin, nastavte si třeba 1/3C a také niz nezkazíte. V těžkých provozech jako jsou manipulační vozíky, jsou požadavky i na 3 nabítí za směnu, což bývá třeba i plné nabití za 7 hodin. Baterie dosahují životnosti 1200 - 1500 nabíjecích cyklů, oproti tomu je staniční baterie nabíjená 1x denně s konstrukcí desek totožnou Tedy PZS dětská slavnost. Konec tečka
solarni-panely.cz píše:...Navíc samo ERU i URSO (Slovensko) naopak schvaluje licence na výrobu elektřiny a uvedení výroben HFVE do provozu..... Stejná situace je již na Slovensku - tam už dokonce taktéž z HFVE (hybridní fotovoltaické elektrárny) fakturují. ...
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník