Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob bře 25, 2023 8:54 pm
brumlaj píše:Beru rozhodnutí o 3f jako dogma, nemíním s ním polemizovat, ale zajímal by mne důvod. Díky.
mopadzi píše:Kolik bere Varná deska na fázi a požaduje striktně dvě fáze?
MilanK píše:Teď to mám tak že tři největší žrouty mám na každé fázi po jednom. Ta úvaha 3měničů je v pohodě až na tu cenu. Denní příkon baráku mám 20kw. Nelze ji nijak dál snížit. Led TV, Led Osvětlení, Prostě trouba, boiler, mikrovlnka,varná konvice, pračky,se nedají výkonově snížit.
pkougl píše:MilanK píše:Teď to mám tak že tři největší žrouty mám na každé fázi po jednom. Ta úvaha 3měničů je v pohodě až na tu cenu. Denní příkon baráku mám 20kw. Nelze ji nijak dál snížit. Led TV, Led Osvětlení, Prostě trouba, boiler, mikrovlnka,varná konvice, pračky,se nedají výkonově snížit.
ono to není úvaha o třech měničíchh i kddyž to tak taky může být, i ten třífázový měnič se skládá zase ze tří bloků měničů uvnitř tak tedy jde jedna fáze relativně snadno přetížit.
MilanK píše:To je fakt ale 4kw na jednu fázi už musí být něco.
MilanK píše: Denní příkon baráku mám 20kw. Nelze ji nijak dál snížit. Led TV, Led Osvětlení, Prostě trouba, boiler, mikrovlnka,varná konvice, pračky,se nedají výkonově snížit.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník