ota píše:Chtěl jsem jen upozornit že korelace mezi vnitřním odporem a kapacitou může dávat chybné výsledky.
Jsem si toho vědom, proto jsem žádal o oponenturu. Je-li k dispozici jiná, spolehlivější metodika, pak tedy sem s ní.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř čer 07, 2023 5:27 pm
ota píše:Chtěl jsem jen upozornit že korelace mezi vnitřním odporem a kapacitou může dávat chybné výsledky.
willcz píše:Co kdyz zadna spolehliva metoda neni? .... kdy pro urcity rozsah hodnot proste zadna korelace neni. (odpor 200-300uOhmu, schlavne zkuste pro tyto hodnoty prolozit primku)
rottenkiwi píše:Je tam korelácia, ale je tiež doležité premerať celý článok, aby sa zistilo, ktoré procesy degradácie
zafungovali, či LLI, LAM, UC či UD.
ota píše:LiFe bych kontroloval takto:
willcz píše:Nejsem uplne kovany ve statistice (resim obcas v praci presnost osazovani, atd.), ale podle me mate malo hodnot na nakresleni takove primky, hlavne ja malo vzorku pro kapacitu pod 220Ah. Nad tech 230Ah je zase krivka vice mene plocha.
kodl69 píše:nebylo by výrobní číslo, jestli zrovna nemám baterky ze stejné série?
ota píše:Update: test s magnetem na niti ukazuje že i nerez šrouby jsou lehce magnetické.
K tělu baterky se slabě ale poznatelně “lepí”.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků