je-li to adresováno mě , děkuji

Jak se tak torchu znám , brzy to budu dělat skoro celé znovu

Elektronům zdar

Edit : 800-tý příspěvek

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 12:24 am
tomas píše:Vypadá to že ten LTC3300-1 je pro 6 článků, ale vzájemně se dají ty LTC3300-1 mezi sebou propojovat a tedy násobky článků po 6, až do 1000V jestli to dobře chápu. Balancování až 10A.
Jen jsou k tomu potřeba zřejmě pulzní trafka s převodem 1:1, ale ty by se dali nechat vyrobit, jen kdo je spočítá?
brumlaj píše:48V je investicí do budoucna, hůř se ale napájí DC spotřebiče.
fukuši píše:48V je jednoznačná volba pokud to člověk myslí vážně.Je to první krok k soběstačnosti.Každej na to příjde dřív či později.
I tak mi tam sem tam skočí 170A okamžitej proud.340 si už ani nechci představit.
vata píše:fukuši píše:48V je jednoznačná volba pokud to člověk myslí vážně.Je to první krok k soběstačnosti.Každej na to příjde dřív či později.
I tak mi tam sem tam skočí 170A okamžitej proud.340 si už ani nechci představit.
No, já bych tak negeneralizovala, myslím to zcela vážně, jsem na 12V a energeticky soběstačná z 80%
edit: A abych zůstala on-toppic - balancování právě kvůli pouhým čtyřem článkům v sérii nijak sofistikovaně řešit nemusím.
Neexistuje důvod proč by měl být technicky horší, jen není tak běžně na trhu. Překoná-li se tento zádrhel, tak je 48V správná volba.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků