JiříK píše:Kde na to kupujete ty fešné držáky? I u mne se nějaké takové články povalují, čekají na využití. Moc toho nemám, ale na pokusy... Navíc koncové napětí by šlo krásně skloubit s NiCd.
Aliexpress....zadaj 18650 holder
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 6:20 pm
JiříK píše:Kde na to kupujete ty fešné držáky? I u mne se nějaké takové články povalují, čekají na využití. Moc toho nemám, ale na pokusy... Navíc koncové napětí by šlo krásně skloubit s NiCd.
trud píše:Dalších cca 4kWh (434ks/2600mAh) v cene okolo 200 eur/ kWh.
trud píše:Nkon.nl..su to samsung 26J..pri nakupe v stovkach ks. Ide cena pod 2 eura za kus..konkretne nad 500 ks myslim 1.86eura.
vlkazajac píše:trud píše:Nkon.nl..su to samsung 26J..pri nakupe v stovkach ks. Ide cena pod 2 eura za kus..konkretne nad 500 ks myslim 1.86eura.
To mi potom vychadza cena 2,86 EUR / Ah pri 4S. Ak sa mylim, opravte ma. LiFePO4 je za 6 EUR / Ah.
Dal si jednu z najcennejsich info roka! Dakujem.
vlkazajac píše:trud píše:Nkon.nl..su to samsung 26J..pri nakupe v stovkach ks. Ide cena pod 2 eura za kus..konkretne nad 500 ks myslim 1.86eura.
To mi potom vychadza cena 2,86 EUR / Ah pri 4S. Ak sa mylim, opravte ma. LiFePO4 je za 6 EUR / Ah.
DanoP píše:vlkazajac píše:trud píše:Nkon.nl..su to samsung 26J..pri nakupe v stovkach ks. Ide cena pod 2 eura za kus..konkretne nad 500 ks myslim 1.86eura.
Cena LiFe je cca 1,11 - 1.25 EUR s DPH za 1 Ah pri znamej zivotnosti.
kodl69 píše:Dobrý, u lifepo4 je to jasný, 3.3V na článek, ale u li-ion mabitej 4.2V, vybitej 3V... já teda počítám 3.7V, ale otázka je, na kolik je to pravda.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník